MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı CHP yönetimine seslendi: İddialar doğruysa Baykal'ı CHP'de tutacak mısınız?

Fatih Altaylı Habertürk'teki köşesinde eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'la ilgili iddilar karşısında harekete geçmeyen CHP yönetimine seslendi. Altaylı, "İddialar doğru ise Deniz Baykal’ı Atatürk'ün kurmasıyla övündüğünüz partide tutacak mısınız?" diye sordu.

Fatih Altaylı CHP yönetimine seslendi: İddialar doğruysa Baykal'ı CHP'de tutacak mısınız?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında eski genel başkan Deniz Baykal'ı ahde vefa olarak bir kez daha milletvekili yaptıran CHP yönetimini eleştirdi. "Eski genel başkanınız olan bu milletvekili hakkında çok vahim iddialar ortaya çıktı" diyen Altaylı, CHP'ye "Partinizin bir milletvekili ile ilgili bu iddiaları araştırmayacak mısınız!" diye seslendi.

İşte o yazı:

Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir sualim olacak.

Genel başkanlığa uçkuruna basarak kayma sonucu veda eden eski genel başkanınız Deniz Baykal’ı ahde vefa olarak bir kez daha milletvekili yaptınız.

Sonrasında aynı beyefendiyi geçirdiği ağır rahatsızlık ve bıraktığı araza rağmen milletle dalga geçercesine yine milletvekili yaptınız.

Çaresizlik nedeniyle size oy vermeyi sürdüren seçmeniniz tüm bunları sineye çekti.

Ancak son günlerde bir suç örgütü liderinin açıklamaları sayesinde de olsa, eski genel başkanınız olan bu milletvekili hakkında çok vahim iddialar ortaya çıktı.

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar