GÜNDEM

Fatih Altaylı Ahmet Hakan'ın dövülmesi olayının peşine düştü

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Ahmet Hakan'ın dövülme olayıyla ilgili kendisine gelen yanıtı köşesine taşıdı.

Fatih Altaylı Ahmet Hakan'ın dövülmesi olayının peşine düştü

AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Abdurrahim Boynukalın, Fatih Altaylı'yı arayarak Ahmet Hakan'ın dövülmesiyle kendisinin bir ilgisinin olmadığını belirtti.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, kendi gazetesine verdiği röportajda “Arda’ya niye kızıyorsunuz? Bu ülkede gazete basan, gazeteci Ahmet Hakan’ı döven bakan yardımcısı yapılarak ödüllendiriliyor” demişti.

Fatih Altaylı, bu röportajdan sonra Abdurrahim Boynukalın'ın kendisini aradığını belirterek aralarında geçen konuşmayı bugünkü köşesine taşıdı.

İşte o satırlar:

Boynukalın: Ahmet Hakan’ın dövülmesiyle alakam yok

BİR telefon da Hürriyet Gazetesi baskınıyla gündeme gelen ve şu anda Spor Bakanı Yardımcısı olarak görev yapan eski AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın’dan geldi.

Habertürk’ün spor sayfalarında yayımlanan röportajımda, “Arda’ya niye kızıyorsunuz? Bu ülkede gazete basan, gazeteci Ahmet Hakan’ı döven bakan yardımcısı yapılarak ödüllendiriliyor” demiştim çarşamba günü.

Boynukalın bunun için aramış.

“Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyla beni ilişkili tutmuşsunuz, ama benim o olayla ilgili olmadığım kanıtlandı. Ahmet Hakan ile hukukumuz çok eskiye dayanır ve o da dövülmesiyle benim ilgim olmadığını biliyor ve zaten ben konudan sorumlu tutulmadım” dedi.

Ben de kendisine, “Basında öyle yazıldı ve aksi bir durumu Ahmet Hakan da asla belirtmediği için herkesin kafasında o olayla bağlantılı olduğunuz düşüncesi kaldı” dedim.

“Yok, Ahmet Hakan gayet iyi biliyor benimle alakası olmadığını. Benim öyle işler yapan çakal taifesiyle işim olmaz” dedi.

Hürriyet Gazetesi baskınıyla ilgili olarak ise “Bir gün uğrar bir kahvenizi içerim, o konuyu da önüyle arkasıyla size anlatırım” dedi.

Meraklandım.

En kısa zamanda kahveye bekliyorum.

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar