GÜNDEM

FAST ile Para Gönderim Limitleri Arttı! Merkez Bankası'ndan Önemli Bir Karar Geldi!

FAST ile para transferlerinde limitlerin arttığı duyuruldu. Üst limitin artması sonrasında artık tek seferde daha yüksek miktarda bir para gönderimi sağlayabileceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, FAST ile dijital bankacılık ödemelerine ilişkin aldığı kararı duyurdu.

FAST ile Para Gönderim Limitleri Arttı! Merkez Bankası'ndan Önemli Bir Karar  Geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, aldığı karar ile birlikte FAST işlemlerinde limitleri artırdı. Para gönderim limitleri konusunda atılan bu adım sonrasında tek seferde en fazla kaç TL'lik gönderim yapılabileceği merak konusu haline geldi.

20.000 TL'ye Kadar Gönderim Yapabileceksiniz!

Dijital bankacılığı sıklıkla kullanan banka müşterileri, 20.000 TL'ye kadar anlık para transferini FAST üzerinden sağlayabilecek. Böylelikle daha fazla bekleme derdi olmadan para transferi gerçekleşiyor. Daha öncesinde hafta sonunda transfer emri verilen işlemlerde iki güne kadar bekleme süresi bulunuyordu. Bu da ticarette veya bir şekilde para transferlerinde aksamaya neden olmaktaydı. Hal böyle olunca dijital bankacılık üzerinden yapılan işlemlerde yavaşlık meydana gelebilmekteydi.

FAST İşlemlerinde Ek Ücret Alınıyor mu?

FAST ile yapacağınız dijital bankacılık para transferlerinde, transferi gerçekleştirdiğiniz bankaya göre değişmekle birlikte ödemeler belirli bir tranfer bedeli üzerinden aktarılabilir. Ancak kimi bankalar müşterilerine komisyonsuz FAST transfer imkanı da sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar