POLEMİK

Faruk Bildirici ve FETÖ firarisi Cevheri Güven, Cüneyt Özdemir'den neyin hesabını soruyor?

Türkiye'nin en çok izlenen Youtube kanalının sahibi Cüneyt Özdemir, reklam alıyor diye, kamu ve özel şirketlerle işbirliği yapıyor diye hem Faruk Bildirici'nin hem de FETÖ firarisi Cevheri Güven'in hedefinde...

Youtube yayınları ile 1 milyon 400 bin abonesi ile ve hergün yaptığı canlı yayınlarla kendi işini yapan gazeteci Cüneyt Özdemir, FETÖ firarisi Cevheri Güven tarafından hedef alınmıştı bir süre önce. Cevheri Güven'in neden saldırıya geçtiği aslında sır değil, çünkü Cüneyt Özdemir hemen her yayınında bu hainlerin nasırına basıyor canlarını acıtıyor...

Faruk Bildirici'nin elbette FETÖ'cü hainler gibi Cüneyt Özdemir'le bir hesabı yok ama her nedense o da FETÖ'cüler gibi sürekli meslektaşını sorguya çekiyor ve "Gel bakalım Cüneyt kaç lira reklam aldın?" diyor.

Cüneyt Özdemir yayınlarında "işbirliği" yaptığını, reklam aldıklarını açık açık anlatsa da, ne Faruk Bildirici'yi ne de FETÖ'cü hainleri ikna edemiyor. Cüneyt açıklama yapıyor yapmasına ama her defasında aynı soruyla karşılaşıyor. 

En sonunda dayanamadı ve belki de son kez aldığı reklamları diline dolayanlara cevap verdi. Verdi vermesine Faruk Bildirici yine bildiğini okudu, okuyor ve galiba okuyacak.

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık aylardır süren bu polemiğin perde arkasını Youtube kanalında anlattı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar