GÜNDEM

Far Cry 5'i Ücretsiz Oynayın Diye Ubisoft Güzellik Yaptı!

Ubisoft'un Far Cry 5'i ücretsiz yapması büyük ilgi gördü. Oyunu bedava oynamak için elinizi çabuk tutun. Oyun kaç günlüğüne bedava oynanabilecek? Far Cry 5 hakkında merak edilenler yazımızda...

Far Cry 5'i Ücretsiz Oynayın Diye Ubisoft Güzellik Yaptı!

Far Cry 5, pek çok oyuncunun satın almayı düşündüğü ve hatta oynamayı hayal ettiği oyunlardan biridir. Öyle ki oyunun yapımcı şirketi Ubisoft da bu sesi duydu. Önemli bir etkinliğe imza attı ve oyunu bir süreliğine ücretsiz olarak oynanabilir hale getiriyor. Peki Ubisoft'un Far Cry 5 oyunu nasıl bedavaya oynanır?

Ubisoft Far Cry 5'i Ücretsiz Oynatıyor!

Far Cry 5'i PC, Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4/5 platformları üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. 3 gün sürecek olan bu etkinlik, 27 Mart'ta son bulacak. Elini çabuk tutanlar oyunu keşfedebilir ve dilediği gibi oynayabilir. Süre dolduğunda oyunu satın almanız gerekecektir.

Ubisoft'un İlk Bedava Oyunu Değil!

Ubisoft, bedava oyun serisini ilk defa yapmıyor. Geçtiğimiz haftalarda da kendisinin çıkarmış olduğu oyunları birkaç günlüğüne ücretsiz olarak oynama imkanı sundu. Bu da oyuncuların daha iyi tecrübeler yaşamasını sağlıyor. Belki de bu sayede oyunu satın alma konusunda ikna olabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar