GÜNDEM

Faizsiz Kredide Son Başvurular Alınıyor! Banka Resmen Sıfır Faizle Ödeme Yapıyor!

Faizsiz kredi müjdesi veren Akbank'tan gelen haberle birlikte detaylar açıklandı. Bireysel kredi kartı başvurusu yapılması halinde sıfır faiz ile ödemenizi alabilirsiniz. Akbank'ın güncel nakit avans kampanyası başvurular haberimizde yerini aldı. Son başvuru tarihleri ise belli oldu...

Faizsiz Kredide Son Başvurular Alınıyor! Banka Resmen Sıfır Faizle Ödeme Yapıyor!

Faizsiz kredi arayışında olanlar için önemli bir fırsat duyuruldu. Bankadan gelen haberle birlikte çeşitli detaylara değinildi. Akbank, yeni müşterilerine nakit ihtiyaçlarını giderebilmeleri adına faizsiz kredi değerinde bir işlem yaptıracak. Çekeceğiniz nakit avans için faiz ödemesi yapmayacaksınız.

Kredi Kartı Başvurusu Yapana Verilecek!

Yeni müşterilerin bireysel kredi kartı başvurusu yapması ve kabul edilmesi sonrasında nakit avans kampanyasından faydalanabileceği belirtildi. Faizsiz nakit avans ihtiyacı olanların bu fırsatı kaçırmayacağı ifade ediliyor. Dolayısıyla sıfır faizli şekilde nakit avans çekebileceksiniz.

Üst Limit 10 Bin TL Olarak Belirlendi

Akbank'ın faizsiz ödemesinde 10 bin TL'nin üst limit olduğu belirtildi. Kredi kartınız üzerinden nakit avansınızı en fazla bu miktara kadar faiz ödemeden değerlendirebilirsiniz. Onun haricinde eğer bu limiti geçmek isterseniz de 1,36 faiz oranında ödeme yapmanız gerekebilir.

Başvurular Bu Ay Bitiyor!

Bireysel kredi kartı başvurusu için son tarihin 28 Şubat 2023 olduğu açıklandı. Bu gelişme neticesinde ay sonuna kadar bankaya kayıt işlemini gerçekleştirip bireyel kredi kartı müşterisi olanlar, 31 Mart 2023 tarihine kadar da nakit avansı kullanma hakkına sahip olacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar