GÜNDEM

Faizsiz Kredi Dönemi Başladı! 2 Banka Sıfır Faizli Hemen 50 Bin TL Ödeme Yapıyor!

Bankalardan, vatandaşların cebine rahatlatacak bir kampanya daha geldi.

Faizsiz Kredi Dönemi Başladı! 2 Banka Sıfır Faizli Hemen 50 Bin TL Ödeme Yapıyor!

Bankalardan, vatandaşların cebine rahatlatacak bir kampanya daha geldi. Özellikle faiz ödemek istemeyen ya da bu konuyla alakalı zarar etmek istemeyen vatandaşlar için faiz uygulaması olmadan nakit ihtiyaçlarını giderebilmenizi yönelik bir nakit ödeme kampanyası başlatıldı.

Özellikle, faiz uygulamasında vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını giderebilseler de aslında kendi bütçelerini uygun olarak geri ödeme planlarında ana paranın yanında bir de faiz ödemesi yapmaktadırlar. Zaman zaman bu uygulama nedeniyle negatif düşünceler içerisine giren vatandaşlar için faiz uygulaması olmadan verilen krediler, son günlerde çok daha yoğun bir şekilde talep edilmektedir. Dolayısıyla bu tarz bir kredi imkanından faydalanmak için katılım bankaları olan Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası aracılığı ile 50.000 TL tutarına kadar olan para limitlerinde kredi imkanlarından faydalanabilmeniz mümkündür.

Genel olarak, faiz ödemesinin dahil olduğu krediler da, İslami şartlara uygunsuzluk durumu söz konusu olduğu için vatandaşlar bu konuda faiz uygulaması olmadan kredi imkanını değerlendirmek için adımlarını atabilirler. Bu durumda son 12 ay içerisinde sigortalı bir çalışan olmak ya da emekli maaşı alıyor olmak gibi bir koşulu bulunmaktadır.

Faiz ödemesi yerine aslında belirli bir kar payı oranı uygulanarak verilen bu tutarlar kapsamında resmi internet sitesini ziyaret ederek gerek ödeme koşulları gerekse de finansal hesaplamalar konularında gerekli ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Size en uygun kredi koşulların öğrenmek için hemen web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar