GÜNDEM

Faizsiz Kredi Başvurusu İçin Yeni Durak Belli Oldu! Banka İstisnasız 10.000 TL'yi Tek Seferde Veriyor!

Bankaya gelenler faizsiz kredi için işlemlere başladı bile. 31 Mart'a kadar başvuru yapanlar 10 bin TL ödemesini hemen alıyor. İşte nakit avansa tek kuruş faiz ödemek istemiyorsanız bankanın yeni müşterileri için sunduğu kampanya detayları...

Faizsiz Kredi Başvurusu İçin Yeni Durak Belli Oldu! Banka İstisnasız 10.000 TL'yi Tek Seferde Veriyor!

Bankadan gelen duyuru sonrasında 31 Mart'a kadar geçerli kampanya için geri sayım başladı. Eğer sizler de faizsiz kredi arayışındaysanız bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Mobil uygulamayı indirmeniz gerekecek. Sonrası ise oldukça basit. Bankanın avantajları hakkında güncel bilgileri aktaralım.

Akbank'a Gelen Faizsiz Ödeme Alıyor!

Faizsiz nakit avans fırsatını kaçırmak istemeyenler Akbank'a gelmektedir. Banka, sıfır faizli nakit avans verdiği gibi birkaç aylık vadelendirme seçeneğini de kullanmanızı sağlıyor. Öncelikli şart mobil uygulamayı indirmek ve banka müşterisi olmaktır.

Akbank Faizsiz Nakit Avans Nasıl Alınır?

31 Mart 2023'e kadar Akbank Mobil'i indirip müşteri olmak için işlem başlatmalısınız. Müşteri olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurunuzu da yapın. Kredi kartınızın limitine göre 10 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans kullanabilirsiniz. 6 ay vade ile bu ödemeyi yine faizsiz ödeyeceksiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar