GÜNDEM

Faizsiz Kredi Arayanlara Yapı Kredi'den İlaç Gibi Açıklama! Banka 10 Bin TL'yi Çoktan Hazırladı!

Yapı Kredi'nin faizsiz krediye denk olan kampanyası büyük ses getirecek. Çünkü 10 bin TL ihtiyaç kredisi olanlar bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olanların faizsiz nakit avansı hazır. İşte sıfır faizli nakit avans kampanyasında şartlar...

Faizsiz Kredi Arayanlara Yapı Kredi'den İlaç Gibi Açıklama! Banka 10 Bin TL'yi Çoktan Hazırladı!

Yapı Kredi, önemli bir kampanya ile müşterilerine fırsat sunuyor. 10 bin TL ihtiyaç kredisi arayışı içerisinde olanlar bu fırsatı kaçırmayacak. Öte yandan detayları sizlerle paylaşıyor olacağız. Bankanın imkanlar dahilinde sunduğu avantajlara baktığımızda faizsiz kredi fırsatı da ortaya çıkıyor. Peik bu detaylarla birlikte nasıl başvuru yapılacak? Kimler sıfır faiz ile 10 bin TL kullanabilecek?

Yeni Müşterilere Özel Faizsiz Nakit Avans!

Yapı Kredi'nin mobil uygulama üzerinden yeni müşterisi olur iseniz sizler de faizsiz nakit avans elde etme fırsatını kazanacaksınız. Böylelikle 6 ay boyunca taksitlendirilebilir ve faizsiz nakit avansınızı kullanabilirsiniz. Detaylar eşliğinde kampanyanın hangi tarihe kadar geçerli olduğu da soruluyor.

Bireysel Kredi Kartı Başvurularında Geçerli!

Kredi kartı başvurusunda bulunmayan yeni müşterilerin bu kampanyadan faydalanamayacağını aktaralım. Çünkü bireysel kredi kartınız üzerinden nakit avans işlemi gerçekleştirecek ve bunu taksitlendirme işleminde bulunacaksınız. Şubat ayında başlayan kampanya, 28 Şubat 2023 tarihine kadar sürecek. Eğer fırsatları kaçırmak istemiyorsanız sizler de bir an önce başvuruda bulunmanız öneriliyor. Yapı Kredi'nin yeni müşteriler için sağladığı imkanı duyanlar, bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmaya başladı. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden de gerekli bilgileri elde edebilirsiniz. Detaylar, hem mobil uygulama hem de internet sitesi aracılığı ile müşterilerle paylaşılıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar