GÜNDEM

Faizsiz ihtiyaç kredisi ödemesi verilecek, 50 bin TL için sıfır faizli nakit alacağınız banka açıklandı

Faizsiz kredi almak isteyenlere son dakika kampanya, Bankadan 50 bin TL ödeme alabilecek, sıfır faizli işlem yapacaksınız...

Faizsiz ihtiyaç kredisi ödemesi verilecek, 50 bin TL için sıfır faizli nakit alacağınız banka açıklandı

faizsiz ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi kampanyası başlatacak olan banka yayınlandı. 50.000 TL 36 ay vadeli faizsiz ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz bankalar İslami şartlara uygun olarak sizlere ihtiyaç kredisi ödemesi verecek ve bu kredileri hesaplarımıza yatırarak kullanmanıza olanak sağlayarak faizsiz olarak sizlere hem bankacılık işlemi yapacak hem de kredi işlemleri yapacaktır.

Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası üzerinden gerçekleştirilen bu kampanyalarda nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşların belirtilen şartlara uygun olmaları halinde Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilir hep banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde hesaplara yatırılmaktadır. Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası İslami şartları uygun olarak vatandaşlara Kredi ödemeleri gerçekleştirmektedir.

Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası üzerinden gerçekleştirilecek olan kredilerde diğer bankalarda olduğu gibi bu bankaların da kredi notunda ve kredi puanına bakarak işlem yapacağını söylemek istiyoruz. özellikle emekli olan vatandaşların emekli maaşı hesapları üzerinden yapacakları işlemlerde kredi başvuruları banka şubeleri üzerinden gerçekleştirilir ve emekli maaşınızı eğer Ziraat katılım Bankası veya Vakıf katılım Bankası şubelerine taşıyarak başvuru yapmak istiyorsanız sizlere düşük kar payı oranları ile birlikte 0 faizli kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.

Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası üzerinden Kredi başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlarım aynı zamanda sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyor olması durumunda da başvuruları sadece banka şubeleri üzerinden gerçekleştiriliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar