GÜNDEM

Faiz Olmadan, Kefil ve Evrak Sunmadan 3 Ay Ertelemeli Kredi İmkânı Geldi

Son zamanlarda bu konu ile ilgili yoğun bir şekilde araştırma içine giren ve müşteriler tarafından talep edilen faiz uygulaması olmadan kredi kullanma imkanı her geçen gün yaygınlık göstermektedir.

Faiz Olmadan, Kefil ve Evrak Sunmadan 3 Ay Ertelemeli Kredi İmkânı Geldi

Vatandaşların büyük bir kısmı, bankalar üzerinden kredi çekerken faiz uygulamaları nedeniyle İslami şartlara uygun kredi kullanıp kullanmadıklarını detaylı bir şekilde araştırmaya çalışmaktadır. Son zamanlarda bu konu ile ilgili yoğun bir şekilde araştırma içine giren ve müşteriler tarafından talep edilen faiz uygulaması olmadan kredi kullanma imkanı her geçen gün yaygınlık göstermektedir.

Dolayısıyla nakit ihtiyacı içerisinde bulunan kişiler, katılım bankaları tarafından verilen faiz uygulaması olmayan ihtiyaç kredilerinden faydalana biliyorlar. En uygun kredi kampanyalarını başlatmak da olan özel bankalar, ihtiyaç kredisinde faiz uygulamasını kaldırarak kar payı oranlarına etkili bir şekilde kullanmak koşuluyla faiz uygulaması olmayan kredileri müşterilere sunmaktadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası, bu anlamda kamu bankaları ile beraber olmak üzere sayılı bankalar arasında katılım fonu oluşturarak burada faiz uygulaması olmayan kredileri müşterileri ile buluşturmaktadır. Dolayısıyla sadece tüketim kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 50.000 TL tutarına kadar olan farklı limitler kapsamında bu kredileri kullana biliyorlar.

Ayrıca kredi notu uygun olan vatandaşlar için 100.000 TL tutarına kadar olan limitler kapsamında da krediler kullanıla bilmektedir. Eğer emekli vatandaşlar emekli maaşlarını banka üzerine taşırsa, daha yüksek limitler kapsamında da faiz uygulaması olmayan kredileri kullana biliyorlar.

Eğer, sizlerde faiz uygulaması olmayan bu kredileri hemen kullanmak istiyorsanız bankanın web sitesine ya da mobil uygulamasına giriş yaparak gerekli başvuru adımlarını başlatabilir ve kredi imkanlarından faydalanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar