GÜNDEM

Fahrettin Altun'dan "müjde" uyarısı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, cuma günü vereceği müjde ile ilgili spekülasyon yapanlara karşı uyardı.

Fahrettin Altun'dan "müjde" uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Şu anda bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, müjde açıklamasının ardından konu ile ilgili toplumun farklı kesimlerinden fikirler dile getiriliyor.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, cuma günü vereceğini ifade ettiği müjde ile ilgili birtakım spekülasyonların yapıldığını belirterek paylaşımına şu satırları ekledi "Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar