KAZANDI

Fadime Özkan kazandı

Fadime Özkan toplumda evlat edinmek isteyen, koruyucu aile olmak isteyen insanlara verdiği cesaretle günün kazananı oluyor.

Fadime Özkan kazandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında koruyucu aileler, devlet koruması altında büyüyen çocuklar, iş insanları, sanatçılar ve gazetecilere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir yemek verdi.

Star gazetesi yazarı Fadime Özkan da koruyucu aile kapsamında bir kız çocuğu evlat edinen bir gazeteci. O da yemeğe davet edilenler arasındaydı. 

Fadime Özkan, Külliye'de evlat edinme ile ilgili duygularını davetlilerle paylaştı. 

Sözleri evlat edinmenin, bir çocuğa aile vermenin öneminin yanında bir çocuğun insan hayatını nasıl güzelleştirdiğini anlatması bakımından çok değerliydi. 

Şöyle anlatıyordu Fadime Özkan: "Emin olun bu bizlerden bir çocuğa gelen bir lütuf değil. Allah öyle büyük bir mutluluk bahşediyor ki, öyle büyük bir nimetle ödüllendiriliyorsunuz ki size bir cennet veriyor dünya üzerinde. Bunu bilin istiyorum. Tereddüt yaşayanlar bilsinler ki çok kolay, ellerini uzatsınlar ve bir çocuğun elini tutsunlar yeter".

Fadime Özkan hem bu sözleriyle hem de toplumda evlat edinmek isteyen, koruyucu aile olmak isteyen insanlara verdiği cesaretle günün kazananı oluyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar