POLEMİK

Fadime Özkan CHP yandaşı gazetecilere kopya verdi

Star gazetesi yazarı Fadime Özkan, gazetecilerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sorması gereken soruları köşesine taşıdı.

Fadime Özkan CHP yandaşı gazetecilere kopya verdi

Star gazetesi yazarı Fadime Özkan bugünkü yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na merak ettiği soruları sordu.

CHP grup toplantısı iptal olmasaydı sorularının cevaplarını alabileceğini düşünen Fadime Özkan CHP yandaşı gazatecilere "İçlerinden biri cesaret edip de sorarsa kendisine sorulması gereken soruları, bir ihtimal cevap alabiliriz belki" diyerek rica etti.

İşte Fadime Özkan'ın bugünkü yazısından bir bölüm: 

‘CHP yandaşı’ bir gazeteci Kılıçdaroğlu’na sorabilir mi?

Kemal Kılıçdaroğlu dün CHP Meclis grubuyla toplantı yapmadı. Toplantının CHP Trabzon eski il başkanının vefatı dolayısıyla iptal edildiği açıklandı.

Bu iptalde Kılıçdaroğlu’nun önceki gün milletvekilleriyle yaşadığı gerilimin etkisi nedir, bilmiyoruz. Ama haberlere bakılırsa tüzük kurultayı öncesinde CHP’nin içi iyice karışmış.

Aktarılanlara göre 60 milletvekili tüzük taslağına itiraz ediyor, İlhan Cihaner ile Selin Sayek Böke’nin başını çektiği 20 milletvekili bildiri yayınlamaya hazırlanıyor. Bu işe sinirlenen Kemal Bey ise itirazcı vekillere 1 Kasım’dan kalan adaylık borçlarını hatırlatıveriyor.

Oysa en fazla merak ettiğim grup toplantısıydı bu hafta.

Fadime Özkan'ın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar