GÜNDEM

Fadime Özkan: AFAD, UMKE ve AKUT ekiplerine şükran borçluyuz

İzmir depremi sonrası enkaz altından gelen umut dolu haberlerin kahramanlarını köşe yazısına taşıyan Star yazarı Fadime Özkan, AFAD, UMKE ve AKUT ekiplerine şükran borçlu olduğumuzu belirtti.

Fadime Özkan: AFAD, UMKE ve AKUT ekiplerine şükran borçluyuz

Elif bebeğin kurtuluşu ve hayata tutunuşu İzmir depreminin sembolü oldu. Elif bebek ve enkaz altından çıkarılan diğer canların kurtarılmasında en büyük emek ise arama kurtarma ekiplerinin... 

Star yazarı Fadime Özkan da o kahramanları unutmadı ve köşesine taşıdı. Özkan, başta AFAD, UMKE ve AKUT olmak üzere tüm arama kurtarma ekiplerine şükran borçlu olduğumuzu ifade etti. 

İşte o yazı:

Deprem yaşanır yaşanmaz Türkiye’nin dört yanından İzmir’e gelen ve her bir canı canlı çıkarmak için uğraşan arama-kurtarma ekiplerine şükran borçluyuz. İçişleri Bakanlığına bağlı AFAD ekiplerinin, Sağlık Bakanlığına bağlı UMKE ekiplerinin, belediyelerin, federasyonların, üniversitelerin ve Türkiye’nin ilk sivil arama kurtarma ekibi olan AKUT’un çalışmaları sayesinde umudumuz hep canlı kaldı. Onların kendi canlarını hiçe sayan çabasını, umutların azaldığı noktada bile vazgeçmeme ısrarını görmek hepimize çok iyi geldi. İyi ki varlar! Bu yaptıklarını görevli olarak değil gönüllü olarak yapmaları ise yaptıkları iyiliği daha da güzelleştiriyor.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar