GÜNCEL

Ezhel'in Olay şarkısı hakkında flaş karar! YouTube trend listesinden kaldırıldı

Rapçi Ezhel'in YouTube'da sabaha karşı yayımlanan 'Olay' şarkısı trend listesinden çıkarıldı.

Ezhel'in Olay şarkısı hakkında flaş karar! YouTube trend listesinden kaldırıldı

YouTube'da sabah karşı yayımlanan iki rap şarkısı sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Ezhel'in 'Olay' şarkısı ve Şanışer'in 'Susamam' adlı şarkıları büyük ses getirmişti. Ezhel'in kısa sürede milyonlarca kişi tarafından dinlenerek trend listesine giren 'Olay' şarkısı ve klibi YouTube trend listesinden kaldırıldı.

YouTube'un trendler listesinde ikinci sırada yer alan Ezhel'in 'Olay' adlı şarkısı bir süre sonra listeden tamamen yok oldu. Söz konusu klibin YouTube tarafından kaldırıldığı iddia edilirken, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı duruma tepki gösterdi. 

Kısa sürede 1 milyonu aşarak binlerce dinleyiciye ulaşan 'Olay' şarkısı, 10 Ekim Ankara Katliamı, Gezi Direnişi, 15 Temmuz Darbe Girişimi gibi Türkiye gündemini sarsan konuları işliyor.

Öte yandan, yine sabaha karşı YouTube'a yüklenen Şanışer'in 'Susamam' isimli şarkısı da oldukça ses getirdi. Şanışer, bu şarkısında 17 dostu ile beraber çalıştı. 

Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel ve Kamufle'nin yer aldığı şarkıda farklı konu başlıklarıyla Türkiye gündemindeki meseleler; adalet, özgürlük, eğitim, kadına yönelik şiddet, hayvana yönelik şiddet, kentleşme gibi konular işleniyor.

Deniz Tekin, şarkı söylediği anlarda ise Emine Bulut'un ölmeden önceki sesleri yer alıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar