GÜNDEM

Ezgi Mola ile ilgili bomba iddia! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

Ezgi Mola'nın Manavgat ve Bodrum'daki yangınlarla ilgili yaptığı paylaşımların TRT’de rahatsızlığa neden olduğu iddia edilmişti. Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Ezgi Mola ile ilgili bomba iddia! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

TRT ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı’nda ‘Safiye’ karakterini canlandıran Ezgi Mola'nın dizideki akıbeti merak ediliyor. Yaklaşık 10 gündür devam eden yangınlarla ilgili olarak kişisel sosyal medya hesabından iktidara eleştiriler yönelten ve 'Help Turkey' kampanyasına da katılan Ezgi Mola'nın, TRT yönetiminde rahatsızlık yarattığı öne sürüldü.

Kulislerdeki dedikodulara göre oyuncu büyük olasılıkla önümüzdeki sezon Masumlar Apartmanı kadrosunda yer almayacak. Öte yandan konuyla ilgili olarak yapım şirketi OGM Pictures'a henüz ulaşmış bir talep bulunmuyor.

Sosyal medyada başlatılan, birçok ünlü ismin destek verdiği 'Help Turkey' kampanyasıyla ilgili olarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı suç unsuru içerdiği tespit edilen paylaşımlarla ilgili resen soruşturma başlatmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar