GÜNDEM

EYT'liler Emekli Maaşını QNB Finansbank'a Taşısın! 9200 TL Emekli Promosyonunuz Hesabınızda!

EYT'lilere yüksek miktardan emekli promosyonu veren QNB Finansbank, yeni bir duyuru yaptı. Banka müşterileri kampanyadan faydalanabilecek. 9200 TL'lik emekli promosyonu hakkında merak edilenler...

EYT'liler Emekli Maaşını QNB Finansbank'a Taşısın! 9200 TL Emekli Promosyonunuz Hesabınızda!

Emekli promosyonuyla ilgili EYT'lilere müjde veren bankaların başında QNB Finansbank geliyor. Eğer sizler de emekli maaşınızla birlikte maaş hesabınızı bir bankaya taşıma gayreti içerisindeyseniz bu fırsatı kaçırmayın. Hatırlanacağı üzere EYT'liler için geçerli olan düzenleme Meclis'ten geçti. Bu da demek oluyor ki EYT üzerinden emekli olunabilecek.

QNB Finansbank Yüksek Promosyon Ödüyor

QNB Finansbank üzerinden emekli promosyonu almak isterseniz aşağıdaki listeyi inceleyebilir ve emekli maaşınıza göre ne kadar ödeme alabileceğinizi öğrenebilirsiniz:

Emekli Maaş Tutarı 0-3.499 TL arasında ise 4.800 TL promosyon
Emekli Maaş Tutarı 3.500-7.499 TL arasında ise 5.600 TL promosyon
Emekli Maaş Tutarı 7.500-9.999 TL arasında ise 7.200 TL promosyon
Emekli Maaş Tutarı 10.000 TL ve üzeri 8.000 TL promosyon alabilirsiniz.

Nakit promosyon ödemeleri yukarıdaki gibidir. Bir de bunun indirim hakkı sağlanan versiyonu bulunuyor. Yani ek promosyon almanız mümkündür.
CardFinans Emekli Kredi Kartınız ile yapacağınız alışverişlerde Market ve Eczane harcamalarınız için 1200 TL'ye varan yıllık indirim kazanma şansınız var. Bu sayede toplamda 9200 TL değerinde promosyon sizleri bekliyor olacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar