GÜNDEM

EYT'den Emekli Olanlar Nisan Ayında Üç Kez Ödeme Alacak!

EYT'li emekliler Nisan ayında paraya para demeyecek. Üç farklı yerden ödeme alacakları ortaya çıktı. Peki emekli maaşının yanı sıra başka nerelerden kaç TL'lik para alacaklar? Milyonlarca emekliye toplu ödeme müjdesi geldi...

EYT'den Emekli Olanlar Nisan Ayında Üç Kez Ödeme Alacak!

EYT emeklileri, tabiri caiz ise bayramı üç defa yaşayacak. Çünkü çeşitli yerlerden alacağı ödemelerle birlikte hesabına toplu para yatacak. Bu gelişme sonrasında EYT'den emekli olacakların ne kadar alacağı merak konusu haline geldi.

EYT'liler Nereden Ödeme Alıyor?

EYT'den emekli olacak vatandaşlar, ilk olarak emekli maaşına sahip olacak. Nisan ayında ilk kez emekli maaşını alacaklar. Bununla birlikte Mart - Nisan ayında hesaba yatırılması beklenen şu an için 1100 TL olan bayram ikramiyesi de kendilerine verilecek. Emekli olacakları için bu ödemeden almaya hak kazanıyorlar.

Promosyon İçin de Başvuru Yapılacak!

Öte yandan üçüncü ödemeyi de promosyon için yapacağınız başvuru ile alabileceksiniz. Promosyon ödemesi konusunda hangi bankayı tercih edeceğiniz de ayrı bir öneme sahip. Çünkü bazı bankalar daha fazla ödeme yapabilmekte. Bu yüzden tercihleriniz alacağınız parayı etkiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar