GÜNDEM

EYT Maaş Ödeme Tablosu: İlk Emekli Maaşı Ne Zaman Yatıyor? EYT'liye Bayram İkramiyesi Ödenecek mi?

Milyonlarca EYT'linin gözü kulağı ilk emekli maaşı ve Ramazan Bayramı ikramiyesinde. Emekliliği ilk defa tadacaklar için Nisan ayı maaş tarihi belli oldu mu? EYT'lilerin merakla beklediği emekli maaşı ve ikramiye ödemelerinde detaylar açıklandı.

EYT Maaş Ödeme Tablosu: İlk Emekli Maaşı Ne Zaman Yatıyor? EYT'liye Bayram İkramiyesi Ödenecek mi?

Emeklilikte ilk maaşını almayı bekleyen EYT'liler için önemli bir müjde verildi. Nisan ayında maaşlarını alabilecekleri belirtiliyor. Peki tarih tam olarak belli oldu mu? Milyonlarca EYT'linin ilk defa emekli maaşı alabileceği ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında gündem düzenli olarak bir şekilde EYT'ye doğru kayıyor. Hali hazırda Ramazan Bayramı'na da az bir süre kaldı.

EYT Emekli Maaşı Ne Zaman Ödenecek?

EYT'lilerin emekli maaşı alacağı tarih 17 Nisan'da başlayacak. Ödemelerin 26 Nisan'a kadar tamamlanacağı belirtiliyor. Emekli sicil numaranıza göre sizler de ne zaman ödeme alabileceğinizi kontrol etme hakkına sahip olacaksınız.

Bayram İkramiyesi Alabilecekler mi?

EYT'den emekli olacakların bayram ikramiyesi alıp alamayacağı da ayrı bir soru olarak karşımıza çıktı. EYT ile ilgili belki de şu sıralar en çok sorulan sorulardan biri diyebiliriz. Milyonlarca emekli adayının, emeklilik hakkı elde etmeleri durumunda bayram ikramiyesi almasının önü açıldı. Bayram ikramiyesi kaç TL olarak belirlenirse o miktarda ödemeler hesaplara yatırılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar