GÜNDEM

EYT Emeklileri Ramazan Bayramı İkramiyesi Alabilecek mi? Milyonların Gözü Bu Ödemede!

EYT'li emekliler 2023 Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyesi alabilecek mi? Milyonlarca vatandaş bu sorunun yanıtını aramakta. Çünkü pek çok kişiyi yakından ilgilendirdiği kesin. Eğer sizler de emekli ikramiyesinin ödenip ödenmeyeceğini araştırıyorsanız işte konuyla ilgili güncel açıklama...

EYT Emeklileri Ramazan Bayramı İkramiyesi Alabilecek mi? Milyonların Gözü Bu Ödemede!

Milyonlarca EYT emekli adayı, alacakları emekli maaşının tarihiyle birlikte promosyon ve ikramiye üzerine de çeşitli sorular soruyor. Çünkü bu ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı da ayrı bir merak konusu haline geldi. Eğer EYT'liler emekli maaşı alabilecekse teknik olarak bayram ikramiyesinden de yararlanabilir. Peki bu konuda bakanlıkan veya yetkililerden bir açıklama geldi mi?

EYT'liler Bayram İkramiyesi Alabilir mi?

EYT'lilerin 2023 bayram ikramiyesi almasına kesin gözle bakılıyor. Bu Ramazan Bayramı öncesinde de emeklilerin hesabına yatırılması muhtemel. Hükümet, henüz 2023 yılı itibarıyla emekli vatandaşlara kaç TL ikramiye ödemesi yapacak belirtmedi. Ancak yakın zamanda bu soru da yanıt bulacaktır.

EYT'liye 2200 TL Ödenecek

Eğer herhangi bir karar alınmaz ise emekli vatandaşlar gibi EYT'den emekli olanlar da 2200 TL'lik toplam ödemesini alacak. Ramazan ve Kurban Bayramlarında toplam bu kadar ödeme yapılmıştı. Şimdi ise çok daha farklı bir gelişme meydana gelebilir. Dolayısıyla hükümetten gelecek açıklamanın fazlasıyla önemli olduğuna dikkat çekelim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar