GÜNDEM

Evde Kaç Kişi Yaşıyorsa O Kadar Ödeme Alın! TC Kimliğiniz ile PTT'ye Gitmeniz Yetecek!

Evde yaşayan kişi sayısına göre daha fazla yardım parası alma imkanınız var. Yalnızca TC kimliğiniz ve belgeniz ile PTT'ye giderek müracaat etmeniz lazım. Ailenizde kaç kişi yaşıyorsa işte alacağınız yardım ödemesi miktarları...

Evde Kaç Kişi Yaşıyorsa O Kadar Ödeme Alın! TC Kimliğiniz ile PTT'ye Gitmeniz Yetecek!

Devletin sağlamış olduğu destekler arasında fatura yardımları da bulunuyor. Eğer, elektrik faturanızı ödeme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız devletin sağladığı imkanlardan yararlanabilirsiniz. Üstelikte hanede yaşayan kişi sayısına göre daha fazla yardım parası almanız mümkündür. TC kimliği ile müracaat edenlere sevindiren haber geliyor.

Fatura 130 TL'den Fazla Olmalı!

Elektrik faturası desteğinden faydalanacaksanız, faturanızın 130 TL ve üzerinde olması gerekiyor. Aksi halde yardım ödemesi alamazsınız. Çünkü belirli bir limit ile sınırlandırıldı. Aşağıda yer alan güncel ödeme miktarlarını inceleyerek ne kadar ödeme alacağınızı da öğrenebilirsiniz:

Evde 1 kişi yaşıyorsa 130,09 TL,
Evde 2 kişi yaşıyorsa 173,46 TL,
Evde 3 kişi yaşıyorsa 216,82 TL
Evde 4 kişi yaşıyorsa 260,19 TL elektrik faturası yardım parası ödenmektedir.

PTT'den Yardım Parasını Alabilirsiniz

PTT'ye TC kimliği ile giden vatandaşlar, elektrik yardım paralarını alabilecek. Öncesinde başvuru yapan ve devlet yardımı almaya kazanan vatandaşlar için geçerli olduğunu da hatırlatalım. Ödemeler güncel olarak hesaplara aktarılacak. PTT'ye gitmeniz ve faturanızla birlikte TC kimliğinizi göstermeniz yeterlidir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum