GÜNDEM

Ev Sahibi Olmak İsteyenler İş Bankası'na Gidiyor! 600 Bin TL Konut Kredi Başvurusu Açıldı!

Yeni yuva kuranlar veya kiradan çıkmak isteyenler, ev sahibi olma yoluna gidiyor. İş Bankası ise düşük faizli yüksek miktarda konut kredisi sunmakta. Başvuru şartlarını karşılıyorsanız ev satın almak için kredi tekliflerini değerlendirebilirsiniz.

Ev Sahibi Olmak İsteyenler İş Bankası'na Gidiyor! 600 Bin TL Konut Kredi Başvurusu Açıldı!

İş Bankası, kredi fırsatları sunarak müşterilerinin dikkatini çekmekte. Öyle ki bazı konut kredilerinde ise faiz oranları iyice düşük tutuluyor. Sizler de düşük faizli kredi imkanından faydalanmak isterseniz yapmanız gereken şey oldukça basit. Hemen sizler de aşağıda yer alan konut kredi şartlarını inceleyin.

600 Bin TL Konut Kredisi Veriyor!

İş Bankası, kampanya kapsamında 1 milyon TL'ye kadar düşük faizli konut kredisi vermekte. Bununla birlikte, eğer 600 bin TL'lik kredi çekecekseniz de hesaplamayı nasıl yapacağınızı sizlerle paylaşalım. 48 Ay vade ile çekeceğiniz 600 bin TL kredi için aylık 19.481,58 TL ödemelisiniz. Faiz oranı %1,98 olarak belirlendi. Geri ödenecek toplam tutar ise 935.115,84 TL olacak.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Konut kredisine başvuru sağlamak için en iyi yolun banka şubelerine müracaat olduğu belirtiliyor. Dijital bankacılık veya mobil uygulama üzerinden başvuru imkanını da kullanarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ancak size en yakın İş Bankası şubesine gitmeniz daha uygun olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar