MEDYA KÖŞESİ

Ethem Sancak bakan oluyor mu? Flaş açıklama

Posta yazarı Candaş Tolga Işık'ın dün 'Ethem Sancak bakan oluyor' iddiası ile güne damga vurmuştu. Işık bugünkü köşesinde bu iddiaya ilişkin Sancak'la yaptığı konuşmayı paylaştı.

Ethem Sancak bakan oluyor mu? Flaş açıklama

AK Parti MKYK üyesi olan işadamı Ethem Sancak, uzun yıllar Star gazetesi ve 24 TV'nin de aralarında bulunduğu medya grubunun sahipliğini yapmıştı. Işık "öyle bir yerden telefon geldi ki" diyerek bakan olacağını duyurduğu Ethem Sancak'ın Ticaret ya da Sanayi bakanı koltuğuna oturacağını yazmıştı.

Candaş Tolga Işık bugünkü köşesinde Ethem Sancak'la telefon görüşmesi yaptığını söyledi ve bu iddiaları kendisine sordu. Kendisine böyle bir teklif ulaşmadığını söyleyen Sancak, " Yeni kabineye gelince yeni insan bulup çıkarma konusunda Tayyip Erdoğan bir ustadır. Eminim ki Cumhurbaşkanımız ağırlığı genç - yetenekli isimlerden oluşan yeni bir kabine ve parti yönetimi yapacaktır." ifadelerini kullandı.

ETHEM SANCAK: BEN NEFERİM

Ankara kulislerinde yeni kabine için işadamı Ethem Sancak’ın da adının geçtiğini yazdım. Bu kulis çok konuşulunca dün Ethem Sancak’ı aradım.“Bana ulaşan böyle bir teklif yok. Bugüne kadar bir makam mevki beklentisi ile çalışmadım. Açıkçası böyle bir beklentim de yok. Ben Erdoğan’ın neferiyim, benim için Cumhurbaşkanımızın bana verebileceği en büyük rütbe budur. Yeni kabineye gelince yeni insan bulup çıkarma konusunda Tayyip Erdoğan bir ustadır. Eminim ki Cumhurbaşkanımız ağırlığı genç - yetenekli isimlerden oluşan yeni bir kabine ve parti yönetimi yapacaktır.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar