TV HABER

Esra Erol: Çok önemli bir karar aldım!..

Son dönemde rakibi Zuhal topal ile sıkı bir kavgaya tutuşan Esra Erol'un programı bitirmeye hazırlandığı iddia edildi.

Esra Erol: Çok önemli bir karar aldım!..

Ekranların başarılı sunucularından Esra Erol'un programı bitirme sinyali verdiği iddia edildi.
 
Milliyet yazarı Sina Koloğlu, televizyon dünyasına dair çok çarpıcı bir detaya bugün köşesinde yer verdi.

Koloğlu, Esra Erol'un 'programı bitiriyorum' sinyalini verdiğini söyledi.

Esra Erol, rakibi Zuhal topal ile son dönemde kavgalı bir rekabete girmişti. Programlar arası damat ve gelin adayı transferinde Zuhal Topal öne geçmişti.

DÜN ÇOK ÖNEMLİ BİR KARAR ALDIM

İşte Sina Koloğlu'nun o yazısı:

Evlilik programları, birbirlerinden transferlerle hareketli bir sezona başladı. Daha önce de yazdım. Benim için ilk zamanlar, sosyolojik araştırma, toplumu tanıma sahnesiydi. İlişkilere insanlar nasıl bakıyor, nasıl davranıyor niyetine izliyordum. Sonra evlilik niyeti, yerini bir ekran şovuna bıraktı. ‘İzlenme oranı yüksek çiftler’ ya da ‘kişiler’in eğlence arenasına döndü. Bunda birden fazla programın olmasının rolü büyük.

YAKINDA GÖRECEKSİNİZ!

Bu tarz yapımlarda kuşkusuz akla ilk gelen isim Esra Erol. Erol, “10 yıldır bu işi yapıyorum” dedi. Doğrudur. Son programında, “O kadar yoruldum ki. Bundan sonra çıkıp bir şeyler anlatma gibi bir durumum yok. Bu program olur, olmaz. Dün çok önemli bir karar aldım. Teşekkür ediyorum bu kararımı destekleyen genel müdürüme. O kararın ne olduğunu, yakında göreceksiniz” dedi.

CANLI YAYINA BAĞLANIP ANLATTI

Eşi Ali Özbir'in hastalığı sebebiyle hastanede olan Esra Erol, Kanal D ekranına canlı yayınla bağlandı. Esra Erol ayrılık haberleriyle ilgili flaş açıklamalar yaptı ve şunları söyledi;

"Yok programı bırakmıyorum. Hepsini aynı anda yapabilecek enerjim var. İnsanlara dokunmayı seviyorum. Beni çok mutlu eden gelişmeler var."

"Bundan sonra çok daha güzel şeyler olacak. Çok güzel bir sosyal sorumluluk projem var. Bu programı destekleyecek insanlara iyi gelecek bir şey. Grubum da bu anlamda arkamda Genel müdürüm arkamda ve bunu destekliyor."

"Evlilik programıyla ilgili aldığım karar programın içinde sosyal sorumluluk kısmı açılması. Bunun için çok şükür reyting endişem yok."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar