GÜNDEM

Esra Elönü: O çanta sizin için paravan!

Star yazarı Esra Elönü, Emine Erdoğan'ın çantası üzerinden başlatılan tartışma konusunda "Siz o çantayı, Fransa’nın yayınladığı iğrençliğe iki çift laf söylememe paravanı olarak kullanıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Esra Elönü: O çanta sizin için paravan!

Star gazetesi yazarı Esra Elönü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız ürünlerine boykot çağrısının ardından eşi Emine Erdoğan'ın Hermes marka çantası üzerine başlatılan tartışmada eleştirilere tepki gösterdi. Elönü, "Siz o çantayı, Fransa’nın yayınladığı iğrençliğe iki çift laf söylememe paravanı olarak kullanıyorsunuz" ifadelerini kullandı:

Siz o çantayı, Fransa’nın yayınladığı levsiyat karikatürlere iki çift laf söylememe paravanı olarak kullanıyorsunuz.

Charlie Hebdo’nun rögar kapağına bir tepki verdiniz mi kusura bakmayın da siz bu ülkenin Fransa’yı boykot kararını boykot ettiğiniz için ucuz sebeplere sarılıyorsunuz.

Ağzınıza saray diye doladığınız yerin adı “ Külliye”. Milletin Çatısı. O kapıya gidip derdini anlatamadan dönen kimse olmadığı için topaç gibi kendi etrafınızı turluyorsunuz.

Sen eğer muhalefet lideri olduğunu iddia ediyorsan senin kutsallarına saldıranlara laf söyle de milli muhalefet olduğuna ikna olalım.

Hani kadınlar üzerinden siyaset yapmanın ahlaksızlık olduğunu söyleyen ahkamlar kesiyordunuz. Önce o kestiğiniz ahkamdan iri kıyım nasiplenin.

2016 ‘da Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan’ın moderatörlüğünde yerel medya ortak canlı yayınında “ Ben aileye eşe çocuklara laf söyleyerek siyaset yapmam” diyorsunuz. Bu yaptığınız en ucuz en sefil en izbelerde gezinip bel altı vuruşlarda ıslıkçı olduğunuzun ispatı.

Adamlık, muhatabının kullanmadığı silaha tevessül etmemektir. Eşit savaşmıyorsan , işgalcisin. Siyaseti ucuz mavralarla işgal eden piknik partisinin liderisin kabul et.

Önce kendi eteklerine bakacaksın. Zamanında “ Sarayda Altın Klozet varrrrr” diyerek kendi yalanınıza yalandınız şimdi de tosladığınız yerleriniz acıtıyor. Klozet, çanta, musluk dedektifliği yapacağınıza siyasi tesisatınızın patlayışıyla ilgilenin.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar