DİZİ DÜNYASI

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın fragmanı izlenme rekorları kırıyor"

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın fragmanı izlenme rekorları kırıyor" ifadeleriyle dizinin yeni sezonuna ilişkin değerlendirmeler yaptı.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın fragmanı izlenme rekorları kırıyor"

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın fragmanı bile yetti" başlıllı yazısında dizinin yeni sezonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aytuğ, şunları kaydetti:

Atv'nin yeni sezonu merak ve sabırsızlıkla beklenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fragmanı sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Nasıl kırmasın ki, fragman Eşkıya tutkunlarının iştahını kabartacak ipuçlarıyla dolu.
Görünen o ki, geçen sezonu 'sap' geçiren Hızır Reis yeni bir aşka yelken açıyor. Ama belli ki gerçek sevda yerine yine ihanetle karşılaşıyor. Dizi tiryakilerinin yüreklerini ağzına getiren sahne ise Alparslan'ın hamile karısının vurulması... Ölecek mi, kalacak mı belli değil. Ama belli olan bir şey var ki, Alparslan'ın konsey masasını basıp, bu olaydan sorumlu tuttuğu kişinin cezasını kesmesi...
Hızır Reis aşkta mutluluğu bulacak mı? Alparslan'ın karısı ve bebeği kurtulacak mı? Konsey üyelerinden kim öldürülecek? Gel yeni sezon, geeel!..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar