GÜNDEM

Eski Zaman gazetesi muhabirinden şok itiraflar!

FETÖ’nün firari gazetecesi Ahmet Dönmez, kişisel internet sitesinde çok tartışma yaratacak bir yazı paylaştı. Dönmez 'Masumları tehlikeye atan kim?' başlıklı yazısında 15 Temmuz darbe gecesinde FETÖ mensuplarının ihanetini açık açık yazdı.

Eski Zaman gazetesi muhabirinden şok itiraflar!

Eski Zaman Gazetesi çalışanı FETÖ'cü Ahmet Dönmez, kendi internet sitesinde paylaştığı 'Masumları tehlikeye atan kim?' başlıklı yazısında FETÖ'nün ihanetini yazdı. Dönmez yazısında "Hepsinin yazılması, konuşulması, ifşa edilmesi gerekiyor." ifadelerini kullanarak ve FETÖ mensubu olduğunu da gizlemeden gerçekleri itiraf etti.

İşte Ahmet Dönmez'in yazısından kan donduran ifadeler:

FETÖ'NÜN ÖRGÜT İÇERİSİNDEKİ 15 TEMMUZ HAZIRLIĞI

Ahmet Dönmez, yayınladığı yazısının bir kısmında şu ifadeleri kullanarak FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimini nasıl planladığını gözler önüne serdi: 

''15 Temmuz’dan önce bu ‘mahrem abilerin’ toplantılarında yeni bir gündem vardı. “Arkadaşlar, herkes ilgilendiği birimdeki arkadaşların tamamının TC kimlik numaralarını getirecek” deniyordu. Buna itiraz edenler olmakla beraber çoğunluk bu bilgileri getirip teslim etti.'' 

MAHREM İMAMLAR KENDİLERİNİ BÖYLE GİZLİYORLARDI

FETÖ'cü Dönmez, örgütün gizli kapaklı yaptığı işlerden bahsederken kurduğu  ‘'Mahrem abiler’, telefon hatlarını kendileri adına almıyorlardı.'' cümlesiyle FETÖ'nün nasıl haince örgütlendiğini tek tek anlattı.

15 TEMMUZ GECESİ FETÖ'DEN GELEN EMİR: ''TABANCANI AL GÖREV YERİNE GİT!''

Eski Zaman çalışanı FETÖ'cü Dönmez'in 15 Temmuz gecesine dair söyledikleriyse adeta kan dondurdu.

Dönmez, FETÖ'nün o gece nasıl çalıştığını, kan dökmek pahasına nasıl hareket ettiğini şu sözlerle itiraf etti:

''15 Temmuz gecesi ‘mahrem abiler’, bazı polislere güvenli iletişim ağı üzerinden mesajlar atmıştı. Bu mesajların ulaştığı polislerin bizzat kendi ağızlarından duydum. Ne deniyordu o mesajlarda? 'Beylik tabancanı al, falanca yere git…' Mesela Genelkurmay’ın önüne. Mesela, kendi görev yaptığı müdürlüğe.'' 

Dönmez'in bu sözleri FETÖ'nün eli kanlı ve silahlı bir terör örgütü olduğuna en net delil olarak gösteriliyor.

'EVİNDEN ÇIKMAYANLARI TAKSİ GÖNDERİP ALDIRDILAR'

Dönmez, FETÖ'nün o gece polis teşkilatlarındaki hain mensuplarını nasıl sokaklara döktüğünü ise şu sözlerle anlattı:

''Hatta mesaja rağmen evinden çıkmayan bazılarının adresine taksi gönderip zorla belli adreslere göndermeye çalışan mahrem abiler bile oldu.''

HAİNLER 15 TEMMUZ GECESİ 'SABAH KARŞI BİR DAHA YÜKLENECEĞİZ' DEMİŞLER

Bilindiği üzere FETÖ'nün hain darbe girişimi; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlı duruşu ve liderliği, Türk milletinin basiret ve fersatiyle birlikte gece yarısından itibaren tersine çevrilmiş ve bertaraf edilmeye başlanmıştı.

Dönmez mevzu bahis yazısında bu durumu anlayan FETÖ'cü hainlerin birbirlerini nasıl ihanete teşvik ettiklerini şu sözlerle itiraf etti:

''Yetmedi, sabaha karşı bir daha aynı kanaldan 'Arkadaşlar henüz her şey bitmedi. Bir daha yükleneceğiz. Allah’ını seven görev yerlerine gitsin, askere yardımcı olsun.' diye yeni mesajlar geliyordu.''

'HOCAMIZIN EMRİYLE BİR ŞEYLER OLACAK'

FETÖ'cü Dönmez, örgütün elebaşlarının örgüt üyeleriyle yaptıkları toplantılarda 15 Temmuz gecesi ile ilgili “Hocamızın emri ile bir şeyler olacak, üstünüze düşeni yapacaksınız” dediklerini yazdı.

Dönmez, ayrıca bu haberi örgüt kademelerine verenlerin şu an ABD'de yaşadıklarını iddia etti.

CEZA EVLERİNDE İSYAN ÇIKARMAYI PLANLAMIŞLAR

FETÖ'cü Dönmez, yayınladığı yazıda örgütün ağır toplarının alt kademelerine ''Bu iş daha bitmedi!'' dediklerini söyleyerek, devam eden süreçte ceza evlerinde isyan çıkarmayı planladıklarını ifade etti.

''SAKIN KAÇMAYIN! BU İŞ BU GECE BİTECEK''

Dönmez, 'mahrem imamların' kendilerine bağlı örgüt mensubu hakim ve savcılara 15 Temmuz gecesinde “Sakın çıkmayın, bu iş bu gece bitecek” dediklerini yazıdı.

HEDEF ERDOĞAN'DI... 'BİR HAFTA DA SÜRSE BU ADAM DEVRİLECEK!'

FETÖ'cü Dönmez'in ititraflarından en dikkat çeken kısım ise Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında söylendiği iddia edilen cümlelerdi.

Dönmez, yaptığı itiraflar silsilesinde aynen şu ifadeleri kullanarak darbe girişiminin asıl hedefinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu itiraf ett:

''Önce 'Kimse çıkmasın, 1 hafta da sürse bu adam devrilecek' diye haber gönderip de sonra sabah saatlerinde aynı kişilere “Arkadaşlar gidip teslim olsunlar”diyen aynı adamlar değil miydi?''

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar