GÜNDEM

Eski, Yeni Emekli Fark Etmez, Emekli Maaşlarına Ek Ödeme Olacak, Cumhurbaşkanı'da İmzayı Attı

Eski, Yeni Emekli Fark Etmez, Emekli Maaşlarına Ek Ödeme Olacak, Cumhurbaşkanı'da İmzayı Attı

Eski, Yeni Emekli Fark Etmez, Emekli Maaşlarına Ek Ödeme Olacak, Cumhurbaşkanı'da İmzayı Attı

Cumhurbaşkanı tarafından da daha önce duyurusu yapılan ve nakit kredi kullanacak olan emekliler için verilecek olan ek ödemeler ile ilgili duyuru paylaşıldı. 3 kamu Bankası üzerinden başlatılacak olan Bu kampanyada eski ve yeni emekli olan kişiler başvurularını gerçekleştirerek 45 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli gelir belgesiz nakit kredi kullanabileceklerdir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başlatılan bu Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar 3 ay ertelemeli olarak işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu Kredi kampanyalarına hızlı bir şekilde ödeme alarak hemen katılabilmektedir.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuru sonrasında özellikle de kamu bankaları uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri gerçekleştirirken banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirecekleri bir paket hazırladılar. emekli maaşınızı eğer kamu Bankası üzerinden alıyorsanız ve daha önce bu bankalar üzerinden kredi kullandıysanız başvurunuzu gerçekleştirmek için internet sitesi üzerinden ve internet şubesi üzerinden de işlemlerinizi yapabilecek ve bu bankalardan dilediğiniz zaman kredi alabileceksiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden verilecek olan krediler bankaların Kendi resmi internet siteleri üzerinden de kolay bir şekilde sunulmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız ve kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız emekli maaşı almış olduğunuz bankanın hesabınız üzerinden internet şifresi oluşturarak 45 bin TL ve ilk taksit ödemesinde de 90 güne kadar erteleme yaparak 36 ay vadeli emekli kredisi kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar