GÜNDEM

Esin Övet'ten kadınlara sahip çıkan Hadise'ye tebrik

Habertürk yazarı Esin Övet, bugün kaleme aldığı yazısında kadınlara yönelik gerçekleşen saldırı durumunda her ne sebeple olursa olsun kadınlardan desteğini esirgemeyen Şarkıcı Hadise'yi duyarlı davranışından dolayı tebrik etti.

Esin Övet'ten kadınlara sahip çıkan Hadise'ye tebrik

Kadın cinayetleri, kadınlara yönelik şiddet, taciz ve tecavüz olayları toplumun kanayan yarası. Vatandaşlarımız, çirkin saldırılar gerçekleştikten sonra tepkisini ortaya koyuyor. Ancak bazı vatandaşlarımız da tepki koymak yerine olaya sebep olan kişinin yaptığı davranışı meşrulaştırma yoluna gidebiliyor.

Habertürk yazarı Esin Övet de bugün kaleme aldığı yazısında Şarkıcı Hadise'nin, hangi sebeple olursa olsun kadınlara sahip çıktığını, tepkisini ortaya koyduğunu belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü "Bayılıyorum anında tepki göstermesine. Hadise, kadın gibi kadın bu anlamda. Çünkü hem cinsini koruyor, kolluyor. Tıpkı olması gerektiği gibi."

Övet, Hadise'nin olaylara saçma bir bakış açısıyla yaklaşmadığının altını çizerek "Erkeklerin, kadına yaptığı şiddeti, çirkinliği asla savunmuyor, savunanları da eleştiriyor. Kadının kadına her zaman destek olması gerektiğini söylüyor.Helal gerçekten helal. Özellikle popüler kişilerin bu anlamda her zaman düşüncelerini dile getirmesi önemli." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar