GÜNDEM

Esin Övet'ten Diyarbakır'lı çocuklara tebrik

Habertürk yazarı Esin Övet, yapılan bir sosyal deney sırasında karnının aç olduğunu ifade eden kişiye yemek ısmarlayan çocukları ve sosyal deneyi yapan youtuberleri köşesine taşıdı.

Esin Övet'ten Diyarbakır'lı çocuklara tebrik

Diyarbakır'da yapılan bir sosyal deneyde karnının aç olduğunu söyleyen kişiye küçük çocukların yemek ısmarlaması sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Habertürk yazarı Esin Övet de bugün kaleme aldığı yazısında çocukların verdiği tepkileri ve sosyal deneyi yapan Mert Karakaş, Burak Tutal adlı youtuberlere köşesinde yer verdi.

Çocukların hiç düşünmeden, sorgulamadan, araştırmadan; karnının aç olduğunu ve yemek almasını istediği kişiye, direkt yemek aldığını ifade eden Övet, sözlerine şu şekilde devam etti "Kendi küçük yüreği büyük. Meğer kocaman olmuşlar. Meğer insan olmuşlar. Meğer adam olmuşlar.Adam diye dolaşanlara bin değil on bin basarlar."

Övet, sosyal deneyi yapan youtuber Karakaş ve Tutal'ı, tanımadığını ancak takibe aldığını belirterek sözlerine şu satırları ekledi "Ne tatlı adamlar. Helal size. Sosyal medya fenomeni, Youtuber, infuluencer saçmalıkları arasında nasıl da güzel parladılar. Oysa ki, bu tiplerden hiç haz etmiyordum. Ama dün hesaplarını inceledim. İşte bu dedim."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar