GÜNDEM

Esin Övet: Kafalardaki Halit Ergenç algısı yerle yeksan

Habertürk yazarı Esin Övet, Halit Ergenç'in Ozan Güven ile ilgili kullandığı söylemlerden dolayı akıllardaki imajının yerle bir olduğunu yazdı.

Esin Övet: Kafalardaki Halit Ergenç algısı yerle yeksan

Ozan Güven'in, sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulamasının ardından toplumun farklı kesimlerinden tepkiler gelmişti. Güven, hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Güven, oynadığı Babil dizisinden ayrılma kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde de dizinin oyuncularından Halit Ergenç, Güven'in diziden ayrılması ile ilgili açıklama yaparken Güven hakkında kullandığı ifadeler tepki çekti.

Habertürk yazarı Esin Övet de bugün kaleme aldığı yazısında Ergenç'in, Güven hakkında söylediklerinin insanlarda şok etkisi yaptığını belirtti.

Övet, hiç kimsenin gözlerde bütütülmemesi gerektiğini hatırlaratak "1- Hiç kimse kusursuz zannetmeyin. 2- Kesinlikle, özellikle hanımlar şunu akıllara kazıyın ki, erkekler fena şekilde birbirini koruyup kolluyor. Mevzu bahis şiddet, taciz gibi olaylar olunca kimisi açıklama yapmaktan kaçınıyor. Kimisi de böyle saçma sapan açıklamalar yapıyor işte. Cem Yılmaz ve Halit Ergenç de bunlardan biri.." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar