GÜNDEM

Esin Övet kadınların Murat Övüç'ü neden takip ettiklerini sordu

Habertürk yazarı Esin Övet, bugünkü köşesinde sosyal medya üzerinden yaptığı yayınlarla tepki çeken Instagram Fenomeni Murat Övüç’ün kadınlar tarafından neden takip edildiğini sordu. Övet, Övüç'ün yaptığı açıklamalara rağmen; kadınlar tarafından takip edilmesini anlamakta zorluk çektiğini de köşesine ekledi.

Esin Övet kadınların Murat Övüç'ü neden takip ettiklerini sordu

Instagram Fenomeni Murat Övüç, yaptığı paylaşım ve konuşmalarla gündemde olmaya devam ediyor.

Övüç, kadınların şiddet görmesi hakkında "Ne olacak bu kadınlar? Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular… Tutun dilinizi! Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Bizim kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfür ediyorlar, gaza getiriyorlar. Ee erkekler de..." şeklindeki konuşmasıyla tepki çekmişti.

Gelen tepkilerin ardından da "Orada bir yanlış anlaşılma var. Şiddetin her türüne karşıyım ama kadınlar da kendilerini tutacaklar dedim" diyerek kendini savunmuştu.

Habertürk yazarı Esin Övet de bugün kaleme aldığı yazısında daha önce Övüç ile ilgili yazmadığını ancak videolarını bir kaç kez izlediğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti "O da eve kapandığımız iki ay süresince. Birçok fark etmediğim, görmediğim kişiyi gördüğüm, fark ettiğim gibi izledim ve lanet okuyarak kapattım."

Övet, Övüç ile ilgili daha önce yazmadığı halde; şimdi yazmasının sebebini ise; Övüç'ü takip eden kadınlara sormak nedeniyle olduğunu açıklayarak sözlerine şu satırları ekledi "Neden her cümlesinde kadınlara hakaret eden bir şahsı takip ediyorsunuz? Neden kadınlara sürekli “Motor, yollu” diye kelimeler kullanan bir şahsı takip ediyorsunuz." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar