TV HABER

Eşi canlı yayına bağlandı Uğur Koşar'a saydırdı

Kitapları yüzbinler satan Uğur Koşar aldatılma ve boşanma konusuna canlı yayında açıklık getirdi.

Eşi canlı yayına bağlandı Uğur Koşar'a saydırdı

'Allah De Ötesini Bırak' adlı kitabıyla yüzbinler satan Uğur Koşar, eşi Gülşen Koşar'la Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' canlı yayınında karşı karşıya geldi. Eşi tarafından aldatıldığını belirten Gülşen Hanım, ihanet ve boşanma konusunda eşiyle tartıştı.


Canlı yayına bağlandığı anda eşi Uğur Koşar'a tepki gösteren Gülşen Koşar; 'Kesinlikle aldatmadım. Aldatan eşe 2 ev, bir araba verilir mi? Benim erkek bir evladım var. Ben aldatmış olsam o evladım benimle yaşar mı? Nasıl böyle bir iftira atabilir. Ne kadar şerefsiz bir insanmış ki çıkıp her yerde benim aldattığı öne sürüyor' dedi.

ASIL İHANETİ KENDİSİ YAPTI

Gülşen Koşar'ın gerçekleri gizlediğini öne süren Uğur Koşar, eşine alınan evleri de kendisinin aldığını söyledi. Gülşen Koşar'ın ihanet iddialarını da cevaplandıran Uğur Koşar, "Asıl ihaneti kendisi yaptı. Aileye düşkün bir adamım, gidip zina mı yapsaydım… Benim davam mahkemede, sekiz on yıl sürecek bir mahkeme boyunca evlenemeyecek miyim? Hukuk der ki davayı açtığın anda sorumluluğun biter…İnsanlar beni sevmeyebilir, Allahü Teala katında yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Bana yapılan bu komplo İslamiyet'e yapılan 9 Ekim darbesidir!" açıklamalarında bulundu.

SATILMIŞ BİR BABAYIM

Uğur Koşar sözlerini şöyle sürdürdü; "Çocuğum ve eşim deliller ile mahkemeye neden gitmediler, oğluma yalancı şahitlik yaptırdı, yalancı şahitlikte bulunmak çok kolay, ben oğlum tarafından satılmış bir babayım."

GÜLŞEN KOŞAR ALDATMA GEREKÇESİYLE DAVA AÇMIŞTI

"Allah De Ötesini Bırak" adıyla yazdığı kitabı çok satanlar arasına giren yazar Uğur Koşar'ın eşi, aldatıldım diyerek boşanma davası açtı.

'Kocam ilkokul mezunu bilgisayar tamircisiydi. İnternetten araştırıp kitap yazdı' diyen eş, dava dosyasına aldatılma fotoğraflarını da koydu. 'Allah De Ötesini Bırak', "Bana Allah Yeter", "Allah'a Koşun", "Rabb'in İçin Sabret" kitaplarıyla son yılların en popüler yazarlarından olan Uğur Koşar'ın eşi Gülsen Koşar, yazarın kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar