MEDYA KÖŞESİ

Ertuğrul Özkök'ün o sorusu tartışma yarattı! Sevilay Yılman yazdı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın' çok konuşulan Suriyeliler' yazısı bu kez aynı masa bulunan gazeteciler arasında tartışma yarattı.

Ertuğrul Özkök'ün o sorusu tartışma yarattı! Sevilay Yılman yazdı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın Suriyeliler yazısı büyük tartışmalara neden olmuştu. Yılman yazısında, "Ürktüm çok açık söylüyorum, ben gitmem o Taksim’e! Gitmek isteyene de engel olurum" ifadelerini kullanmıştı.

Antalya AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bazı gazetecilerle biraraya gelen Sevilay Yılman,  Ertuğrul Özkök'ün  kendisine " “Sevilay Suriyeliler ile ilgili yazıların çok iyiydi ama çok başın ağrıdı değil mi?”  sorusunu sorması ile bir tartışma başladığını ve  Mahmut Övür, Nagehan Alçı, Ali Eyüboğlu, Murat Çiçek, Nermin Yurteri ve Nazlı Çelik'in bulunduğu masada verimli bir tartışma yaşandığını söyledi. Yılman şu ifadelerle yazısına son verdi: 

Ortak bir fikirde bulaşamadık Suriyeliler konusunda tamam ama hepimiz de gayet mutlu olduk tartışmadan.Çok keyif aldık.Ve nihayetinde bir kez daha anladık ki; “Konuşmak gerçekten iyi geliyor insana…”


Konuşmaktan korkmayalım!

Antalya AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde gazeteciler de aynı masaya oturtulmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması bitip de yemek faslına geçilince tabii biz gazeteciler de aramızda laflamaya başladık.

Nerden aklına geldi, nasıl geldi bilmiyorum… Bir hinliği tuttu yine galiba ve Ertuğrul Özkök bendenize dönüp küt diye; “Sevilay Suriyeliler ile ilgili yazıların çok iyiydi ama çok başın ağrıdı değil mi?” falan deyince masa bir anda tartışma programı formatına dönüştü.

Yaklaşık yarım saat sürdü bu tartışma. Masadaki herkesin birbirinden farklı düşünceleri vardı ama herkes düşüncesini bir biçimde ve de çok güzel ifade etti.

Harareti bol ama verimli bir tartışma oldu.

Peki kimler vardı ben ve Özkök dışında bu tartışmaya dahil olan…

Mahmut Övür, Nagehan Alçı, Ali Eyüboğlu, Murat Çiçek, Nermin Yurteri ve Nazlı Çelik…

Şöyle söyleyeyim…

Ortak bir fikirde bulaşamadık Suriyeliler konusunda tamam ama hepimiz de gayet mutlu olduk tartışmadan.

Çok keyif aldık.

Ve nihayetinde bir kez daha anladık ki; “Konuşmak gerçekten iyi geliyor insana…”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar