MEDYA KÖŞESİ

Ertuğrul Özkök'ün ağzını bozduran pankart!

İdlib'teki Rusya protestosunda cihatçılar, Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un katili polis Mevlüt Mert Altıntaş’ın posterini taşıyarak "Onun gibileri üzerinde başarıya ulaşıyoruz" pankartı açmışlardı. Ertuğrul Özkök o pankarta adeta ateş püskürdü.

Ertuğrul Özkök'ün ağzını bozduran pankart!

İDLİB'te Suriye ordusu ile Rus askerlerinin operasyonuna karşı çıkmak amacıyla Cuma günü namaz çıkışı protesto gösterisi düzenlenmiş ve bazı örgütler Ankara’da Rusya büyükelçisi Andrey Karlov’u katleden polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş'ın fotoğrafının olduğu pankartlar açıp "Onun gibileri (Mevlüt Mert Altıntaş) üzerinde başarıya ulaşıyoruz. Türkiyeliler kardeşimiz" diye yazmışlardı. 

Açılan pankarta Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ten sert tepki geldi.Özkök, 'En küçük kıvılcım anında bir yangına dönebilir.' diyerek uyardığı İdlib'de açılan pankart için şu ifadeleri kullandı:

"Üzerinde FETÖ tezgâhından çıkmış ne idüğü belirsiz, adi bir katilin Ankara’nın göbeğinde Rusya Büyükelçisi’ni vurduktan sonra verdiği o iğrenç poz var... Bir de altına ne yazmış bakın: “Onun gibileri üzerinden başarıya ulaşıyoruz. Türkiyeliler kardeşimiz”

“S...r ulan, nereden kardeşimizsin sen bizim...

Sen bizim düşmanımızsın, bir numaralı düşmanımız... Alçak bir provokatörsün...Kimin nesi olduğunu bilmediğimiz bir ajansın, düşmansın..."

Senin gibi kardeş yerin dibine batsın ulan

ESAD’ın ordusu askerimizden iki adım ötede konuşlanmış.

Rusya ile durum nanemolla...

En küçük kıvılcım anında bir yangına dönebilir.

*

Ve bir takım adamlar İdlib’de, yani cehennem ateşinin yandığı tam o yerde Cuma namazı çıkışında bu pankartı taşıyor, iyi mi...

Senin gibi kardeş yerin dibine batsın ulan

Üzerinde FETÖ tezgâhından çıkmış ne idüğü belirsiz, adi bir katilin Ankara’nın göbeğinde Rusya Büyükelçisi’ni vurduktan sonra verdiği o iğrenç poz var...

Bir de altına ne yazmış bakın:

“Onun gibileri üzerinden başarıya ulaşıyoruz. Türkiyeliler kardeşimiz”

*

“S...r ulan, nereden kardeşimizsin sen bizim...

Sen bizim düşmanımızsın, bir numaralı düşmanımız... Alçak bir provokatörsün...

Kimin nesi olduğunu bilmediğimiz bir ajansın, düşmansın...

Türkiye’nin bütün dünya kamuoyunu yanına çekmeyi başardığı, Rusya ve Esad’ın varil bombalarını kestiği, bir çözüm yolunun açıldığı gün bize bunu yapan adam iyi niyetli değildir.

Arkasında mutlaka yabancı bir parmak vardır.

MİT bu adamları bulup hemen getirtmeli...

Ve bu cihatçı gürûhunu bir an önce oradan söküp atmalı.

Sormalı ona:

‘Kardeşim kim verdi bu pankartı senin eline?’

Bulmalı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar