GÜNDEM

Ertuğrul Özkök'ten Nagehan Alçı'ya yılbaşı desteği

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de tıpkı Nagehan Alçı gibi yılbaşında ışıl ışıl bir şehir hayal ediyormuş. Özkök, Alçı'nın bu konuda yazdıklarına sonuna kadar katıldığını belirtti.

Ertuğrul Özkök'ten Nagehan Alçı'ya yılbaşı desteği

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ten yılbaşı detseği geldi. Alçı, Türkiye'deki yeni yıl hazırlıklarının yetersiz olduğunu savunmuş ve "Yeni yıl havası neden hissedilmiyor? Neden CHP'li belediyeler geçmiş yıllara kıyasla farkını ortaya koymuyor?" diye yazmıştı.

Ertuğrul Özkök de Alçı'nın eleştirilerine katıldığını söyledi ve Beşiktaş hariç diğerlerinin döküldüğünü belirtti.

NAGEHAN ALÇI’YA YILBAŞI DESTEĞİ

NAGEHAN Alçı’nın CHP’nin elindeki belediyelerle ilgili yılbaşı eleştirisine ben de katılıyorum. Bir tek Beşiktaş iyi, gerisi dökülüyor. Mesela İzmir...

Yılbaşında ışıl ışıl bir şehir hayal ediyorum.

Sonuna kadar haklı... Bir de şu konuda haklı... Yılbaşı Noel değil... Bizim İzmir’in Kahramanlar Mahallesi’nde çocukluğumuzdan beri kutladığımız yılbaşı o... Hani tombala ve Milli Piyango bayramı...

NAGEHAN ALÇI NE DEMİŞTİ?

anamuhalafet partisi CHP’nin tabanı için yeni yıl adeta bir bayram gibidir. Hatta bu taban yeni yıl kutlamayı ‘gavur adeti’ olarak görenlere karşı da olumsuz hislerle doludur.

Peki durum böyleyken CHP’nin yönettiği belediyeler de dahil olmak üzere şehirlerimizde neden doğru dürüst bir ışıklandırma yapılmıyor? Yeni yıl havası niçin hissedilmiyor? Üstelik bu sene önceki yıllardan farklı. İstanbul’da da, Ankara’da da 2020’ye girerken ilk kez CHP’li belediye var. İzmir zaten uzun zamandır CHP’de. Fakat ne İstanbul ne Ankara ne de İzmir’e baktığımda Avrupa’nın herhangi bir şehrindeki ışıl ışıl ortamın yarısını bile göremiyorum. Neden CHP’li belediyeler geçmiş yıllara kıyasla farkını ortaya koymuyor? 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum