GÜNCEL

Ertuğrul Özkök ve ROK'tan Habertürk kanalından istifa eden Hande Sarıoğlu'na tam destek!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, paylaşmış olduğu oryantal dans videosu yüzünden istifa eden Habertürk kanalı sunucusu Hande Sarıoğlu'na destek verdi. Ertuğrul Özkök'ün desteğine Rasim Ozan Kütahyalı'da katıldı.

Ertuğrul Özkök ve ROK'tan Habertürk kanalından istifa eden Hande Sarıoğlu'na tam destek!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök bugünkü yazısında, oryantal dans yaptığı videosunu instagramda paylaşması üzerine Habertürk kanalı sunuculuğundan istifa etmek zorunda kalan Hande Sarıoğlu'na destek verdi. Özkök, markanın ciddiyetine uygun düşmediği bahane gösterilerek Sarıoğlu'na uyarı verilmesi üzerine,  kanal sunucularını gözünün getirip ''marka cidiyeti'' çıkışına güldüğünü ifade etti. Hande Sarıoğlu'nu da “renkli kişiliğimden vazgeçmeyeceğim” diyerek karakterini savunan bir kadın olduğu için takdir etti. 

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Ertuğrul Özkök'ün, Hande Sarıoğlu'na verdiği desteğe katıldı. Kütahyalı, Sarıoğlu'nun ''renkli kişiliğimden vazgeçmeyeceğim kanaldan ayrılıyorum'' çıkışını, son dönemde medyada gördüğü en onurlu tavırlardan biri olduğunu belirtip överken, dansı estetik olarak şık bulmadığını ve beğenmediğini söyledi.   

İşte o yazı...

RENKLİ KİŞİLİĞİNDEN VAZGEÇMEMEK, ALLAH HEPİMİZE BUNU NASİP ETSİN

DÜN en hoşuma giden ikinci konu “Medyada ciddiyet”...

Haber Türk kanalındaki tartışmayı pür dikkat izliyorum.

Kanalın haber sunucularından Hande Sarıoğlu oryantal dans yaparken çektiği videoyu Instagram hesabından paylaşmış.

*

Kanal da bunu “markanın ciddiyetine uygun görmemiş” ve sunucuyu uyarmış. Sonra yapılan görüşmeler sonunda Sarıoğlu kanaldan ayrılmış.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar