POLEMİK

Ertuğrul Özkök Mehmet Barlas'a gönderme mi yaptı? Ersoy Dede yazdı

Star yazarı Ersoy Dede, Ertuğrul Özkök'ün Sabah yazarı Mehmet Barlas'a gönderdiği selama taktı!

Ertuğrul Özkök Mehmet Barlas'a gönderme mi yaptı? Ersoy Dede yazdı

Star yazarı Ersoy Dede'den Ertuğrul Özkök'e yaş göndermesi.. 

Ersoy Dede, bugünkü yazısında Ertuğrul Özkök'ün Mehmet Barlas'a selam gönderdiği yazısındaki ayrıntıya dikkat çekti. Dede, "Özkök Barlas ile arasındaki 5 yaşa mı taktı yoksa gönderme mi yaptı anlayamadım" ifadelerini kullandı.

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm

Özkök’ün büyüğü Barlas!

Muazzez Abacı iki gazeteciyi selamlamış önceki gün.. Kendisine bu yolda destek olan isimleri.. Rauf Tamer ve Mehmet Barlas.. Kuşkusuz Türk sanat müziğine çokça katkısı olan iki isim..

Ertuğrul Özkök dünkü köşesinde nasıl imrendiğini anlatırken; “Bir gazeteci için hatıra koleksiyonuna koyabileceği en güzel şeylerden biri” diyordu bu selamlama için… Eğer bu referanslar önemliyse, 90’ların pop dalgasında pek çok isim de Özkök’ün desteğiyle sesini duyurdu..

Tarkan, Harun Kolçak, Yıldız Tilbe, Ebru Yaşar, Burak Kut… İlk kez Özkök’ün köşesinde  “...geliyor dikkat..” diye tanıtıldı.. İmrenecek kıskanacak bir şey yok yani.. Fakat ben o selamlamada başka bir detaya takıldım..

Özkök, Mehmet Barlas için “...büyüğümüz” derken sadece aradaki 5 yaşlık farka mı vurgu yaptı yoksa inceden inceye bir gönderme mi vardı, bilemedim.. 

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar