KULİS

Ertuğrul Özkök: İktidar medyası da 'mahalli için' bir Kelebek eki çıkarmalı

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök önce isim vermeden Ahmet Hakan'a "hergele" dedi ve iktidar yanlısı medyaya, mahalle için bir Kelebek eki hazırlamalarını önerdi!..

Ertuğrul Özkök: İktidar medyası da 'mahalli için' bir Kelebek eki çıkarmalı

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, isim vermedi ama Ahmet Hakan'a "hergele" dedi...

Kendisinin yayın yönetmenliği döneminde Ahmet Hakan'ın, "Ahmet Arsan" müstearıyla Hürriyet'te muhafazakar mahalle dedikodularını yazdığı köşeyi hatırlatan Ertuğrul Özkök, "O hergele yazmadığı için yazmak bu hergeleye düştü" dedi ve "Ahmet Arsan'cılık" oynadı!...

AHHH ŞİMDİ AHMET ARSAN YAZIYOR OLACAKTI DA...

Önce Ahmet Taşgetiren'in Star gazetesinin şehir baskıları ile internet sitesinde sansürlenen “Bence iktidar ‘Adalet Yürüşü’nü önemsemeli. Bekir Bozdağ üslubu ile olmaz bu iş.” cümlesinin altına imza atan Ertuğrul Özkök, İsmailağa cemaati içindeki kavgaya dikkat çekip "Ahh... diyorum, ah şimdi Ahmet Arsan hâlâ yazıyor olacaktı da bunları keyifle okuyacaktık" dedi.

İKTİDAR YANLISI MEDYA BİR KELEBEK EKİ ÇIKARMALI!

Eski eşi Cihangir İslam "Adalet Yürüyüşü"ne katıldığı için bazı iktidar yanlısı isimlerin hedef tahtası yapılan Merve Kavakçı'ya yönelik sosyal medyadaki "Bu kaçıncı koca? 5. kocayı eskitmiş diyorlar" paylaşımlarını hatırlatıp, "İktidar yanlısı gazetelerin de artık birer Kelebek eki yayınlaması şart oldu. Hiç olmazsa seviye yükselir ve meydan böyle kadını aşağılayan müptezel tweet’lere kalmaz." dedi.

MEDYA MÜEZZİNİ KİMMİŞ?

Ertuğrul Özkök, "Medya iftarı"na katılanların dün yazdıklarından yola çıkıp iftardan kulisler de aktardı... Tek farklı kulis ise, "namaza başlayan hiç beklenmedik medyacılar"ın kıldığı namazda İbrahim kalın'a müezzinlik yapan "meslek büyüğü"nün kimliğini açıklamak oldu... O meslek büyüğü de Hakkı Okur’muş.. Özkök diyor ki, "Soruşturdum, o mahalleden bile tanıyan çıkmadı" dedi.

Ertuğrul Özkök'ün yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar