POLEMİK

Ertuğrul Özkök, Ersoy Dede'yi hayal kırıklığına uğrattı!

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı yemek ile ilgili kaleme aldığı yazısında Ertuğrul Özkök'e göndermelerde bulundu. Dede, Özkök'ün kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

Ertuğrul Özkök, Ersoy Dede'yi hayal kırıklığına uğrattı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı yemekli bir etkinlikte masada bulunan kaz eti ve şarap, gündeme bomba gibi oturdu.

Birçok isim masanın şatafatlı olmasını eleştirirken Ertuğrul Özkök, masa düzenini beğenmedi.

Star yazarı Ersoy Dede ise Özkök'ün masa hakkındaki görüşlerini değerlendirerek, "Ertuğrul Özkök, beni hayal kırıklığına uğrattı" ifadesini kullandı.

İşte o yazı:

Muhteşem bir sofra kurulmuş. Özel lezzetler var masada. Ev yapımı Şarap İzmir’den gelmiş. Kaz eti Kars’tan... Beyler pek bir şık, hanımlar pek bir güzel. Masada iki büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, teşkilat başkanları var. Etrafında onlarca da gazeteci. Fakat Restoran sahibi reklamı olsun diye paylaşana kadar kimsenin bu buluşmadan haberi yok. Masadaki çoğu kişi, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ya hu bir selfie de mi atmaz kimse? Bütün gazeteciler o gece sessizliğe bürünmüş. Dedim ki, o masada Ertuğrul Özkök olsaydı, bir tam sayfa gurme bir tam sayfa da moda yazardı. Kaz ve şarap lezzetlerine özel yer ayırırdı. Katılmadığı resepsiyonlardan bile renkli izlenimler yazmasıyla ünlü Ertuğrul Bey ne yaptı dersiniz? ‘Masa düzenini çok kuru buldum, başkan da biraz şişmanlamış’ diye yazdı bitirdi. Ama yazıdaki asıl detay, Özkök’ün, ‘Adam su içmiş, ne diye şarap içtiğini iddia ediyorsunuz’ anlamına gelen savunma cümlesiydi. Ya hu desene; ‘içer kardeşim’ diye. ‘Benim başkanıma tatil nasıl yakışıyorsa şarap da yakışıyor’ diye yazsana. Sonuçta Ekrem Bey’in ‘içki kullanmıyorum’ diye bir açık beyanatı yok bildiğim kadarıyla. O halde bu perdeleme çalışması neden? Bir imaj sarsıntısı geçirir diye mi acaba? Hiç merak etmeyin bu millet Ramazan’da havuz başında bira içen Muharrem İnce’nin her gün Cuma namazı kıldığına bile inandı. Bir sonraki seçimlere yakın bir daha Kur’an okur Ekrem Bey, olur-biter…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum