POLEMİK

Ertuğrul Özkök 'dönek' tartışmasına sert daldı

Ahmet Hakan'ın Devlet Bahçeli'ye yazdığı mektup ve MHP'nin sert cevabı ile döneklik tartışması alevlenirken, Ertuğrul Özkök, olaya bodoslama daldı.

Ertuğrul Özkök 'dönek' tartışmasına sert daldı

Ahmet Hakan ile MHP arasında sert rüzgarların esmesine neden olan mektuptaki 'döneklik' kavgasına Ertuğrul Özkök uzaklardan katıldı...

Özkök, kavgaya ilişkin hiçbir şey söylemedi ancak verdiği örnek 'döneklik' tartışmasının çabucak kapanmayacağını gösterdi...

Özkök, "Dönek primatlar yaşıyor dönemeyenler yok oluyor" başlıklı yazısında döneklik tartışmasında kendisine sürekli döneklik suçlaması yapan Sözcü yazarı Emin Çölaşan'ı da unutmadı...

 İşte Ertuğrul Özkök'ün hiç isim vermeden döneklik tartışmasına girdiği o yazı:

DÖNEK PRİMATLAR YAŞIYOR DÖNEMEYENLER YOK OLUYOR

NEW Yok Times dünkü sayısında 31 primatoloğun yaptığı son araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

***

- PRİMATLARA İYİ HABER: Son 16 yıl içinde bugüne kadar bilinmeyen 85 yeni primat türü keşfedildi. Böylece yeryüzündeki primat türü sayısı 505’e yükseldi.

***

- PRİMATLARA KÖTÜ HABER: Araştırmaya göre, primatların üçte ikisinin nesli azalıyor... Bunların yüzde 60’ı yok olma tehlikesi ile karşı karşıya.

- DÖNEK PRİMATLARA İYİ HABER: Araştırmaya göre, hayatı yaşama konusunda esnek davranabilen primatlar nesillerini sürdürmeye devam ediyor.

- MUHAFAZAKÂR PRİMATLARA KÖTÜ HABER: Buna karşılık orangutan, goril, şempanze, bonobo gibi, hayat tarzı konusunda muhafazakâr, esnek davranamayan primatların nesli azalıyor veya tükeniyor.

- SONUÇ: Biz insanlar çoğalmaya devam ediyorsak, bilelim ki, bunu döneklik kabiliyetimize borçluyuz.

Emin Çölaşan kardeşim maalesef gerçek bu...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum