MEDYA KÖŞESİ

Ertuğrul Özkök Boşnaklar'a seslendi: Rasim'e 2. bir şans verin

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Tv'den yeniden gönderilmesinin ardından Ahmet Hakan Boşnaklar'a "helal olsun" demişti. Ertuğrul Özkök o yazının üstüne bakın ne dedi?

Ertuğrul Özkök Boşnaklar'a seslendi: Rasim'e 2. bir şans verin

Boşnaklarla ilgili o çirkin ifadeyi kullanması Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlardaki ipini çekmesine neden olmuştu. 

Rasim Ozan Kütahyalı, özürler dileyerek Beyaz TV ekranlarına geri döndü. Döndü dönmesine ama başta Saffet Sancaklı olmak üzere Boşnak dernekleri başkanları duruma el koydu ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'den yeniden gönderilmesini sağladı. 

Kimi bu kararı doğru buldu kimileri ise yanlış olduğunu düşündü. Ahmet Hakan dün Rasim Ozah Kütahyalı'nın yeniden gönderilmesini olumlayan bir tavır sergileyerek "Helal olsun Boşnaklara" demişti. Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ise Ahmet Hakan'ın dünkü ifadelerine inat gibi Rasim Ozan'dan taraf oldu.

Özkök köşesinden Boşnaklar'a seslenerek Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir şans daha istedi.


İŞTE ÖZKÖK'ÜN O ÇAĞRISI


Günlerdir Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili gelişmeleri izliyorum.

Evet yaptığı ağır bir hataydı.

Ben yine de bu genç insana ikinci bir şansın verilmesi gerektiğine inanıyorum.

Sadece ona değil, hata yapan bütün insanlara da ikinci şansın tanınması gerektiğine inanıyorum.

Yöneticilik hayatımda hep bu düşünce ile hareket ettim. Çünkü ikinci şans, bir insan için hayatta doğru yolu bulmak için bir fırsattır. Aynı zamanda yaptığı hatayı düzeltmesi için de bir imkândır....

*

Boşnak kardeşlerime iki şey söyleyeceğim. New York Times karikatürünün yaptığı da bir milleti aşağılamaktı. Ama bakın özür dilediler. Dahası da geçen pazar Hindistan’ın uzay alanındaki başarısını öven ve gösterime giren filmi anlatan bir yazı yayınladılar.

*

Size de sormak istiyorum.

Genç bir insana hatasını düzeltme şansı verip onu bütün hayatı boyunca en büyük Boşnak dostu haline getirmek de iyi bir düşünce olamaz mı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 9 yorum