MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Soner Yalçın'a Uğur Dündar sorusu

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Uğur Dündar'ın PR'ını yaptığını söylediği Soner Yalçın'a Ufuk Güldemir'in sözlerini hatırlattı.

Ersoy Dede'den Soner Yalçın'a Uğur Dündar sorusu

Medyada Uğur Dündar'ın PR'ını yapan bir ekibin olduğunu belirten Ersoy Dede, Soner Yalçın'ın "Uğur Dündar bir şeyler yapsın, boş durmasın diye çırpınıp durduğunu" yazdı. 

"Oda TV ile Candaş Tolga’nın Uğur Dündar isminde ittifak etmesi hem de Soner Yalçın’ın sistematik biçimde Uğur Dündar’ın PR’ını yapması. Çok ilginç." diyen Ersoy Dede, Soner Yalçın için çok önemli olan Ufuk Güldemir'in Uğur Dündar'ın gazeteci olmadığını söylediğini hatırlattı. 

İŞTE ERSOY DEDE'NİN O YAZISI

Geçenlerde Nagehan Alçı, Uğur Dündar’ın isminin parlatılmasında bir lobinin ciddi biçimde çalıştığını yazdı. Hatta ilginç bir de bağlantıdan söz etti. Uğur Dündar PR’ı yapan ekipte Candaş Tolga Işık ile onu açıkça hedefe koyan Oda TV’nin birlikte hareket ettiklerini iddia etti. Zira Soner Yalçın, Uğur Dündar bir şeyler yapsın, boş durmasın diye çırpınıp duruyor epeydir. Enteresan değil mi? Yani hem Nagehan’ın yazdığı gibi Oda TV ile Candaş Tolga’nın Uğur Dündar isminde ittifak etmesi hem de Soner Yalçın’ın sistematik biçimde Uğur Dündar’ın PR’ını yapması. Çok ilginç. Zira Soner Yalçın’ın meslek hayatında Ufuk Güldemir’in yeri apayrıdır. Ertuğrul Özkök, Soner Yalçın ile Ufuk Güldemir arasındaki bağı şöyle anlatmıştı; “…. Soner Yalçın’a iş teklif ettikten sonra beni ilk arayan kişi rahmetli Ufuk Güldemir oldu. ‘Fevkalâde isabetli bir karar almışsın. Seni tebrik ediyorum’ dedi. Soner, Ufuk’un en beğendiği gazetecilerden biriydi. Sonra öğrendim ki Soner, benimle konuştuktan sonra Ufuk’u arayıp fikrini sormuş. O da, ‘Hemen kabul et. İşte Ertuğrul budur’ demiş…” Düşünsenize Soner Yalçın’ın kariyerine yön veren bir isim Ufuk Güldemir. Ve aynı Ufuk Güldemir, (bugün Soner Yalçın’ın PR’ını yaptığı) Uğur Dündar’ın gazeteci olmadığını da açık açık yazan Bâb-ı Âli’deki tek adam belki de. E bu destek, sizce de ilginç değil mi? Mesela sormak lazım Soner Yalçın’a. ‘Medyanın Son Şövalyesi’ diye andığınız Ufuk Güldemir, Uğur Dündar hakkında yanılıyor muydu?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar