GÜNDEM

Ersoy Dede'den Kurban çıkışı: Ne bu kibir?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Kurban Bayramı yaklaşırken ülkedeki siyasi atmosferi ele alarak tüm muhalefete çağrıda bulundu. Dede, " N'olur biraz durun, duralım artık olmaz mı? Biraz sükunet herkese iyi gelecek." ifadelerini kullandı.

Ersoy Dede'den Kurban çıkışı: Ne bu kibir?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bugünkü köşe yazısında siyasi gerginlikleri bırakalım mesajı verdi. Ersoy Dede, "N'olur biraz durun, duralım artık olmaz mı? Biraz sükunet herkese iyi gelecek." ifadeleriyle hem muhalefete hem de iktidara çağrıda bulundu.

İşte o yazı:

Gerildik, gerildik.. Adeta okunu fırlatmaya hazır bir yay gibi çekildik geriye.. Birazdan ''Ya Hakk'' diye bırakacaklar sanki bizi menzile doğru..

Durun.. N'olur biraz durun, duralım artık olmaz mı? Biraz sükunet herkese iyi gelecek. Kurban bayramına giriyoruz. Kurban yaklaşmaktır. Siz bu yaklaşmayı nasıl alırsanız alın. İster Allah'a yaklaşın, ister birbirinize. Kırılmış kalpleri tamir etmeye çalışmak için bayramdan âla fırsat mı olur! Bırakın politik gerginlikleri bir kenara.. Bakın; ''unutun'' ya da ''yok sayın'' demiyorum. Sadece bir kenara bırakın. Ya hu biraz bırakın bakalım, ne olacak?!..

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar