POLEMİK

Ersoy Dede'den itiraf; Yanıldım ama sor hele neden yanıldım

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, Melih Gökçek konusunda yanıldığını itiraf ederek bunun nedenlerini köşesine taşıdı.

Ersoy Dede'den itiraf; Yanıldım ama sor hele neden yanıldım

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, Melih Gökçek'in istifası konusunda Ahmet Hakan, Abdülkadir Selvi ve Fatih Altaylı’ya itiraz ettiğini ama yanıldığını kabul etti.

Ersoy Dede "Kanal D’de bu haber ilk çıktığı gün peşine düştüm.. Üç kaynaktan doğrulama yapmaya çalıştım. AK Parti Genel Merkezi, Beştepe ve ilgili Belediyeler.. Açık söylemeliyim ki, elimdeki verilen sonucu, 2’ye 1 ‘manipülasyon' galip gelmişti… " dedi.

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm:

Yanıldım ama sor hele neden yanıldım!

En başta ‘ama’sız bir şekilde ifade etmeliyim ki, “yanıldım, özür dilerim”.. Bu istifa süreçleriyle ilgili öngörülerden söz ediyorum.. Kanal D’de bu haber ilk çıktığı gün peşine düştüm.. Üç kaynaktan doğrulama yapmaya çalıştım. AK Parti Genel Merkezi, Beştepe ve ilgili Belediyeler.. Açık söylemeliyim ki, elimdeki verilen sonucu, 2’ye 1 ‘manipülasyon' galip gelmişti… Beştepe ve ilgili belediyeler cepheden reddediyordu.. 

AK Parti içinde ise haberler ihtiyatlı bir şekilde ‘ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ yaklaşımıyla teyit ediliyordu.. Biraz da açık kaynakları taradım.. AK Parti sözcüsü Mahir Ünal, o günlerde hem açık basın toplantısıyla hem de katıldığı bir televizyon programında açık açık ‘başkanlarımızdan istifaları istendiği gibi bir durum asla yok’ demişti..

Beştepe’den Gökçek ile yapılan görüşmenin içeriğine dair dair çıkan haberler için ‘hayal ürünü’ diye açıklama yapılmıştı.. Dolayısıyla Ahmet Hakan’a da, Abdülkadir Selvi’ye de Fatih Altaylı’ya da itiraz ettim..Ama ‘ilk üç gün’ (!).. Şimdi akıllandım. Her dedikodu için, ‘hele bir bakalım-bekleyelim’ diyorum..

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar