GÜNDEM

Ersoy Dede'den İmamoğlu'na uyarı: Ateşle oynuyorsunuz!

Star yazarı Ersoy Dede, merkezi ve yerel hükümet söylemleri üreten Ekrem İmamoğlu kadrolarına açıktan uyarıda bulundu ve 'ateşle oynuyorsunuz' dedi.

Ersoy Dede'den İmamoğlu'na uyarı: Ateşle oynuyorsunuz!

Koronavirüs nedeniyle devlet ülkenin dört bir yanında tedbirler almaya devam ederken İstanbul'daki durum, giderek siyasi bir tartışma konusu oluyor.

Özellikle CHP'nin merkezi ve yerel hükümet şeklinde yaptığı ayrım, son dönemlerin en göze batan siyasi söylemi.

Yazısında bu konuyu ele alan Star yazarı Ersoy Dede, açıktan uyarıyorum dediği İmamoğlu ve kadrolarına 'Ateşle oynuyorsunuz' dedi. 

İşte o ifadeler:

Bakın açık söylüyorum, Ekrem İmamoğlu ve kadroları ateşle oynuyor haberleri yok. Bu memleket daha evvel dükalıklar kurdukları kasabalara benzemez.. ‘Merkezi hükümet’ şöyle ‘biz yerel hükümet olarak böyleyiz’ falan gibi sözlere bu milletin tahammülü yoktur, olamaz da. İlk deneyenin sonunu biliyorsunuz.. Bugün ülkede, sokağa çıkma yasağıyla başlayan bir Ohal ilan ettirme gayretinde İBB.. Bunun için ne gerekirse yapıyor.. Sokağa çıkma yasağı icap ederse ilan da edilir. Bunda problem yok. Fakat birileri, ohal ilanıyla 15 Temmuz’da başlayan ve yarım kalan işlerini bitirme gayretindeyse, söyleyelim başları büyük belada demektir.. Bu millet Korona morona dinlemez, kimin ne hesabı varsa başına geçirmesini çok iyi bilir.. Herkes aklını başına alsın.. 

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar