GÜNDEM

Ersoy Dede'den Fatmanur Altun'un seküler çıkışına destek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun'un seküler çıkışına bir destek de Star yazarı Ersoy Dede'den geldi.

Ersoy Dede'den Fatmanur Altun'un seküler çıkışına destek

Ozan Güven’in kız arkadaşına şiddet uygulamasının ardından twitterda yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Fatmanur Altun'a Ersoy Dede'den destek geldi. 

Dede, Altun'un sözlerini köşesine taşıdı ve "tek kelime ile muhteşem" dedi. 

İşte o yazı:

Türgev Başkanı Dr.Fatmanur Altun’u okudunuz mu? Tek kelimeyle muhteşem .. Diyor ki Hoca; “... sesleri çıkmıyor ama seküler kadınlar şiddet, horlanma, taciz, manevi şiddet gibi konularda muhafazakar camianın kadınlarından daha zor durumdalar.. Şiddet iddiasında muhafazakarları ilk terk eden kendi camiası oluyor.. Seküler camia ise erkeğin arkasında kenetleniyor...”

***

En son Ozan Güven’in kız arkadaşını darp ettiği olayı takip ettiniz mi? Muhtevasından söz etmiyorum. Orası yargılama neticesinde netleşir. Kim haklı kim iftira atıyor kim başka şeylerin peşinde onu zamanla anlarız.. Fakat bu hadise ile birlikte bir sahiplenişe tanık olduk. Bakın Athena Gökhan’ı, Cem Yılmaz’ı vesairesi.. Nasıl durdular arkadaşlarının arkasında...Benzer bir hadise muhafazakâr çevrelerde yaşansaydı, ‘verin ipini ben çekeceğim’ diye sıraya girerdi arkadaşları. Bolca örnek sayabilirim..

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar