GÜNDEM

Ersoy Dede'den bomba yazı: İstanbul'da paralel belediye yönetimi

Star yazarı Ersoy Dede, Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması olayına ilişkin kaleme aldığı yazısında İstanbul'da paralel bir belediye yönetimi olduğunu belirtti.

Ersoy Dede'den bomba yazı: İstanbul'da paralel belediye yönetimi

Fahrettin Altun'un evinin gözetlemesi ve bunun Canan Kaftancıoğlu'nun talimatı ile yapılması akıllara Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu kavgası mı var sorusunu getirdi. 

Bu konuyu ele alan Star yazarı Ersoy Dede de paralel bir İBB yönetimi olduğunu belirtti. 

İşte o yazı:

Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Prof.Dr.Fahrettin Altun’un evinin dikizlenmesi ve fotoğraflanması olayının kriminal/adli tarafıyla savcılık ilgileniyor zaten. Toplum da işin ahlakî kısmını sahiplenmiş durumda. Fakat bu son hadise CHP siyasetini yakından izleyenler için bambaşka bir gerçeği tüm çıplaklığıyla ortaya serdi. İstanbul’daki paralel kent idaresi iyot gibi açığa çıkmış oldu. Nasıl mı? Gelin biraz daha yakından bakalım hikayeye..

*** Sayın Altun’un evi ile ilgili tartışma aslında iki hafta öncesine ait. Yani bugünün işi değil. Hatta, “oldu/bitti” bile diyebiliriz. Bitti yani, söndü.. Ekrem İmamoğlu’nun aylardır takip ettiği bir işti. Fırsat kolluyordu. Uygun pozisyonu bulup ses getirecek bir operasyon yapma telaşındaydı. Bu kadar yapabildi. Tamamen içi boş, fos çıkmış bir iş. Buradan bir şey çıkabilir düşüncesiyle ayağa kaldırdı ortalığı. Hatta biraz da o yüzden pergole söküm operasyonuna Cumhuriyet gazetesi muhabirleriyle gitti. Söküm sırasında çekilmiş fotoğrafları Oda Tv’ye bu yüzden servis etti.. Operasyon İmamoğlu’nun operasyonuydu anlayacağınız. Kendisine yakın medyayı da organize ederek ses getirecek bir iş yapmaya çalıştı, olmadı.. Sonra ne oldu peki?

*** Sonra eşBaşkan hevesindeki Canan Kaftancıoğlu, paralel belediyeyi çalıştırmaya kalktı.

Yazının devamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum