GÜNDEM

Ersoy Dede'den bomba iddia: FETÖ, Ayasofya'yı kilise yapacaktı

Star yazarı Ersoy Dede'den Ayasofya ile ilgili olay yaratacak bir iddia geldi. Dede, FETÖ'nün darbe girişimini başarmış olması halinde Ayasofya'yı kilise yapacağını söyledi.

Ersoy Dede'den bomba iddia: FETÖ, Ayasofya'yı kilise yapacaktı

Ayasofya'nın cami olarak ibadete alımasının yankıları sürerken Star yazarı Ersoy Dede'den olay yaratacak bir iddia geldi. 

Dede, FETÖ'nün darbe girişimini başarmış olması durumunda Ayasofya'yı cami değil kiliseye çevireceğini belirtti. 

İşte o ifadeler: 

15 Temmuz için senelerdir, ‘darbe’ yahut ‘darbe denemesi’ diyorlar ve her seferinde karşı çıkıyorum.. Neden? Arz edeyim.. Bu bizim bildiğimiz ya da anladığımız anlamda bir darbe falan olamayacaktı.. 15 Temmuz apaçık bir işgal teşebbüsüydü.. Anadolu İşgal edilecek, İstanbul geri verilecekti..

***Bu çok net.. Karadeniz kıyılarında kim hak iddia ediyorsa o gelecek, Hatay haritanın dışına çıkarılacak; Mardin, Urfa, Antep, Kilis, Hatay hattında bir terör devleti tesis edilecek, Şırnak, Hakkari’den Van’a doğru Kuzey Irak’a katılacak.. Ülkenin her bir köşesi, kapanın elinde kalacaktı.. Bakın arkadaş plan buydu.. Kimse 12 Eylül sonrası gibi, işini bitirip 3 sene içinde serbest seçimlere izin vereceklerdi falan demesin..

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar